Gay Buenos Aires

Gay Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en een geweldige wereldstad voor Gayseksuele reizigers, vooral voor degenen die van een bruisend nachtleven houden

Buenos Aires

Over Buenos Aires

Buenos Aires, de levendige hoofdstad van Argentinië, staat bekend om zijn uitgebreide en levendige Gayscene, waardoor het een van de beste LGBTQ+-bestemmingen in Latijns-Amerika is. De stad straalt een unieke mix van charme en karakter uit, gekenmerkt door haar ‘shabby chic’-esthetiek en een sfeer van vervaagde grandeur die haar rijke, zij het turbulente, geschiedenis weerspiegelt.

De Gayscene van de stad is robuust en divers, met een scala aan locaties, van gezellige cafés en bruisende bars tot glamoureuze clubs en culturele evenementen, die allemaal gastvrij zijn voor de LGBTQ+-gemeenschap. De trots van Buenos Aires op zijn LGBTQ+-cultuur komt duidelijk tot uiting in de jaarlijkse Pride-parade, die deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld trekt om diversiteit en rechten te vieren.

Bezoekers van Buenos Aires worden aangemoedigd om minimaal drie dagen te blijven om ten volle te ervaren wat de stad te bieden heeft. Van het verkennen van de historische wijken en het genieten van de lokale keuken, tot het duiken in het bruisende nachtleven en het deelnemen aan de rijke culturele praktijken: er is altijd wel iets dat de interesse van elke reiziger wekt.

Gay Buenos Aires - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Buenos Aires Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Buenos Aires van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Buenos Aires voor uw reisHaal je gids