Gay Sitges

Gay Sitges

Misschien wel de vrolijkste stad aan de Middellandse Zeekust. Verken de prachtige stranden van Sitges en het Gay-uitgaansleven.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Sitges

Over Sitges

Deze charmante Spaanse stad ligt op korte afstand van Barcelona en ademt een ontspannen sfeer die wordt aangevuld door de prachtige stranden, waaronder het iconische Playa de la Ribera. Sitges heeft zijn plaats verdiend als hotspot voor LGBTQ+-toerisme, met een gastvrije sfeer die gastheer is van de beroemde Sitges Pride-viering en een overvloed aan LGBTQ+-vriendelijke etablissementen.

Sitges beschikt over een scala aan LGBTQ+-vriendelijke bars, clubs en sauna's langs de pittoreske straatjes, waardoor het een centrum van Gay-uitgaansleven en -gemeenschap is. De stad organiseert tal van LGBTQ+-evenementen en festivals, waaronder de beroemde Sitges Pride, die bezoekers van over de hele wereld trekt.

De architectuur van de stad is een unieke mix van traditionele Spaanse stijlen, waaronder witgekalkte huizen, smalle straatjes en pittoreske gemeenschappelijke pleinen. De artistieke ziel wordt onthuld door de vele galerijen, musea en culturele evenementen, die een kijkje geven in een fascinerend creatief erfgoed. Sitges biedt ook een verrukkelijke culinaire scene, met visspecialiteiten en de Catalaanse keuken die centraal staan.

Gay Sitges - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Sitges Evenementen

  • img

    Bear Week Sitges 2024

    Bekijk Meer

    Zon, september 1

Sitges Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Sitges van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Sitges voor uw reisHaal je gids