Miami Winter Party

De beste dingen om te doen in Miami

Gaygids voor Miami - bars, stranden, cultuur en meer.

Miami is al lang een populaire bestemming voor Gayreizigers in Florida. De Gayscene dateert uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Miami is momenteel de thuisbasis van een van 's werelds grootste LGBT+-populaties.

De stad heeft een behoorlijke reputatie vanwege haar uitbeeldingen in de populaire cultuur. De film Scarface speelde zich af in Miami, net als de game Grand Theft Auto en natuurlijk Miami Vice. 

Maar er is veel meer in Miami dan hedonisme! Het is een opmerkelijke culturele bestemming en een van Amerika's meest populaire vakantiebestemmingen. Miami heeft veel historische Art Deco-gebouwen, luxe hotels, geweldige stranden en een bruisende Gayscene. Dit zijn onze hoogtepunten in Miami.

Miami

De stranden

De stranden van Miami zijn misschien niet natuurlijk, maar die van Barcelona ook niet. South Beach is het drukste strand van Miami. Het is bezaaid met winkels, bars en restaurants. U kunt ook vanaf South Beach naar de art-decowijk lopen. Het is populairder dan Miami Beach, want er is veel meer te beleven op loopafstand. Als je een iets rustiger stuk strand wilt, ga dan naar het noorden van South Beach naar 21st-45th Street: de promenade van Miami Beach loopt parallel aan dit stuk strand.

Je vindt de meeste Gaybars van Miami rond South Beach. Je vindt ook het Gaystrand van Miami in hetzelfde gebied, direct aan 12th Street. Ga Ocean Drive af en let op de regenboogvlag. Haulover-park is Florida's enige legale strand waar kleding optioneel is en het is een hotspot voor LGBT-strandgangers om te ontspannen en rond te hangen (als je begrijpt wat we bedoelen). Lees verder: De Gaystranden van Miami.

Miami

De Art Deco-wijk

Miami ontstond als een populaire toeristenbestemming in de jaren 1930 - het tijdperk van Art Deco design. Miami heeft meer art-decogebouwen dan welke andere stad dan ook. De stijl is zeer onderscheidend en karaktervol. De art-decogebouwen in Miami zijn levendig gekleurd. Je vindt de meeste in het Miami Beach Architectural District.

Gianni Versace had zijn beroemde landhuis in dit gebied. Hij zou zijn grizzly uiteinde net buiten het landhuis ontmoeten. Je kunt een uitstapje maken naar het Versace Mansion en je voorstellen dat je op het punt staat een van de legendarische feesten bij te wonen die hij had. Andere hoogtepunten in art-decostijl zijn het Park Central Hotel, The Webster en de nachtclub Cameo. Je kunt de invloed van Art Deco zien in Miami's kleurrijke en opzichtige jaren 80-esthetiek, geïllustreerd door Miami Vice.

Miami Winter Party

Verken de Gayscene van Miami

Twist is Miami's grootste Gayclub. Het bestaat uit zeven bars en drie dansvloeren. Twist is de plek om naartoe te gaan als je de hele nacht wilt feesten. Paleisbar bevindt zich op Ocean Drive. Er worden regelmatig dragshows en populaire drag-brunches op zondag georganiseerd. Het is geweldig om mensen te kijken, vooral als je buiten zit. WaterLOO heeft een meer beschaafd gevoel - een goede keuze als je een cocktail wilt en een gesprek wilt voeren zonder te schreeuwen over zeer luide muziek.

Gramps

Eten en drinken

Miami is een van de beste steden in Amerika om mensen te kijken. Ocean Drive staat vol met allerlei freco-restaurants. Neem plaats en observeer de lokale bevolking, vaak gekleed / uitgekleed voor het strand. Je kunt het bij wijze van spreken allemaal in Miami laten rondhangen.

Je vindt een diverse culinaire scene in Miami - eigenlijk onvermijdelijk, als je bedenkt hoe divers de bevolking is. Als je op zoek bent naar een verfijnde eetervaring, ga dan naar House of Food Porn of The Capital Grille.

Miami

Culturele monumenten

Je kunt een Miami Vice-tour maken rond de Bayside Marketplace. Terwijl je daar bent, drink dan een drankje bij Mac's Club Deuce. Het was ook te zien op de show en het was ook een favoriet trefpunt van Anthony Bourdain.

GG's Waterfront Bar and Grill is een historisch etablissement. Voormalige stamgasten zijn onder meer het Rat Pack en, verrassend, een ontmoetingsplaats voor de maffia. Het geeft je een glimp van het glamoureuze en louche verleden van Miami. Het eten is nog steeds uitstekend, en niet te vergeten de uitzichten.

Miami

De beste hotels in Miami

AxelBeach Miami is een geweldige keuze voor Gayseksuele reizigers. Het maakt deel uit van de Axel - "heterovriendelijke" - hotelgroep. Het is het tweede Gayhotel dat in Miami wordt geopend. De eerste is niet ver op de weg en heet Gaythering. De Gay's verzamelen zich inderdaad bij Gaythering - het heeft zijn eigen sauna voor alleen mannen.

Hotel Riu Plaza is een goede keuze als je dicht bij de Art Deco-wijk wilt verblijven. Een populaire keuze in Downtown Miami is de Intercontinentale - het is vlak bij South Beach.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Miami

Bekijk een selectie van tours in Miami van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Miami voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel