Zuidstrand Miami

Gaystranden van Miami

We hebben een lijst gemaakt met de beste Gaystranden langs de kustlijn van Miami. Naaktheid is technisch niet legaal in Florida, maar we hebben de uitzondering gevonden.

Gaystranden van Miami

12th Street Beach
Locatie Icoon

1200 Ocean , Miami, USA

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 108 stemmen

12th Street Beach is het beroemdste Gaystrand in Miami en maakt deel uit van de hoofdstrook van het beroemde South Beach. Je vindt het waar 12th Street en Ocean Drive samenkomen. Overal op het strand hangen regenboogvlaggen, dus je kunt het niet missen. Het is een luidruchtig en trots Gaystrand in het hart van Miami - met enkele van de beste en meest shirtloze mannen van Florida. Het is de place to be tijdens Miami Pride.

Als u wilt parkeren, vindt u een garage op 13th en Collins. Er zijn ook parkeerplaatsen langs Ocean Drive tussen 5th en 15th Street, hoewel het hier vaak vrij moeilijk is om een ​​parkeerplaats te vinden.

Laatst geupdate op: 29-mei-2024

Haulover Park
Locatie Icoon

Badmeesterhutten #12-#16, 10800 Collins Ave, Miami, USA

Toon op kaart
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 65 stemmen

Haulover Park is het enige legale strand van Florida waar kleding optioneel is, en is een hotspot voor LHBT-strandgangers om te ontspannen en rond te hangen (als je begrijpt wat we bedoelen).

De Gaybuurt bevindt zich bij Tower #15, 16, 17. Je kunt naar de parkeerplaats rijden via 15493 Collins Ave. Het is een geweldig strand, vol hete en vaak ongeklede jongens - zowel de lokale bevolking als toeristen.

De meest noordelijke rand is waar Gayseksuele zonaanbidders de neiging hebben om te worden gevonden, maar pas op! Hoewel het legaal is om naakt te zijn, is seksueel gedrag strikt tegen de regels en kan het je in een netelige situatie brengen.

Er zijn verhuurplaatsen voor parasols en ligstoelen op het strand, evenals enkele eet- en drinkkraampjes om je dorst te lessen, en geloof ons, je zult dorst krijgen.

Leuk weetje: Haulover Park had vroeger het Guinness World Record voor de meeste mensen met skinny-dipping (foto)!

Laatst geupdate op: 29-mei-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.