Athene · Bars

Gay Tours Athene

Onze verzameling van de beste Gay-populaire, historische en culturele tours in Athene. De stad staat vol met glorieuze ruïnes uit de oudheid, zoals het Parthenon. U kunt de moderne, trendy wijk Gazi verkennen en een dagtocht maken naar Delphi.

Gay Tours Athene

Alternative Athens - Gay & Lesbian Athens Nightlife Tour
Locatie Icoon

Athene, Griekenland

Toon op kaart
4.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Athene is niet alleen een LGBTQ-vriendelijke stad; het is een plaats met een zeer lange geschiedenis van seksueel liberalisme die er prat op gaat om al zijn gemeenschappen te bedienen en iedereen een zo breed mogelijk scala aan keuzes te bieden. Kom kijken hoe het Gay-nachtleven in Athene eruit kan zien als je alle plekken kent die je moet bezoeken!

"Er is L, en er is G - mannen en vrouwen hebben verschillende rondleidingen en gidsen. Je kruipt naar ongeveer vier of vijf van de populairste Gaybars en uitgaansgelegenheden in Athene, waaronder de populairste LGBTQ-club van het moment. Je leert over de buurten en de locaties. We hebben op elke plek voldoende tijd ingepland om onderweg mensen te leren kennen."

Deze gay-nachtleven-tour in Athene neemt je mee naar drie verschillende buurten die samen het hart van de LGBTQ-scene in Athene vormen. Je krijgt een idee van de verscheidenheid aan locaties en Gaybars die Athene te bieden heeft. Aan de andere kant, terwijl de muziek, de sfeer en het publiek van plaats tot plaats kunnen veranderen, stop je zowel bij rustigere lokale plaatsen als bij grote clubs, inclusief een laatste stop op de nummer één plek in de stad.

Natuurlijk staat uw gids altijd voor u klaar om u alle extra informatie te geven die u nodig heeft, en rondleidingen duren ongeveer 3 uur. De minimumleeftijd om deel te nemen aan de tour is 18 jaar en je ontvangt 1 gratis drankje per persoon.
Voordelen:
Engels sprekende gidsen
gepersonaliseerde

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.