Wenen

Gay-kaart van Wenen

Onze interactieve Gaykaart van Wenen. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
UGBnB

Locatie Type Icoon
Al de rest

Locatie Type Icoon
Shop

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

De sociale hub Wenen

The Social Hub Vienna

De Social Hub is een levendige en diverse gemeenschap die mensen verwelkomt om samen te komen, te leren, te werken en te spelen in een inclusieve ruimte die verbindingen tussen gelijkgestemde individuen bevordert. De Social Hub stimuleert persoonlijke groei, ontdekking en het maken van een positieve impact, terwijl het ook LGBTQ+ vriendelijk is en de gemeenschap ondersteunt. The Social Hub ligt vlak bij het Praterstern-station in Wenen en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer: op slechts 4 minuten lopen van het station, op 6 minuten lopen van het beroemde Prater Park en op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Het hotel biedt fietsen waarmee u de omgeving gemakkelijk kunt verkennen. The Social Hub richt zich op de lokale bevolking, reizigers, studenten en professionals en verbindt gepassioneerde individuen met verschillende achtergronden om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen. De locatie zet zich in voor het ondersteunen van de LGBTQI+-gemeenschap en biedt hen een veilige en gastvrije ruimte om te socialiseren en deel te nemen. The Social Hub biedt meer dan alleen een hotelervaring en beschikt over een uniek hybride gastvrijheidsmodel dat gasten geschikt maakt voor korte of lange termijn verblijven. Het beschikt over moderne hotelkamers, co-workingruimtes, evenementenruimtes, restaurants, bars, een fitnessruimte en lounges om interactie en verbinding te vergemakkelijken. Neem rechtstreeks contact op met het hotel om uw kamer of werkruimte in Wenen te boeken.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Wenen Evenementen