Santorini

Gay Santorini-rondleidingen

Onze verzameling van de beste gay-populaire tours in Santorini. Een deskundige lokale gids laat je de beste uitkijkpunten zien, je kunt deelnemen aan een wijnproeverij en de bezienswaardigheden in Oia en Fira bekijken.

Gay Santorini-rondleidingen

Notos Travel Santorini
Locatie Icoon

Notos Reizen Santorini, Santorini, Griekenland

Toon op kaart
Notos Travel Santorini is een Gayvriendelijke luxe touroperator die gespecialiseerd is in het presenteren van de beste eigenschappen van de eilanden.

Er is een grote verscheidenheid aan tours beschikbaar, van historische bezienswaardigheden, culturele excursies, eet- en wijnreizen, wandelen, paardrijden, jeepsafari's en catamarancruises tot zelfs een Atlantis Myth-tour om er maar een paar te noemen!

Notos Travel zal indien nodig zelfs een reis op u afstemmen, zodat u de delen van het eiland kunt zien die u wilt tijdens uw verblijf op Santorini. Er kunnen routes voor de hele dag worden gemaakt en er zijn ook privétours beschikbaar voor dat luxe excursiegevoel.

Perfect voor stellen en groepen die iets extra speciaals aan hun reis willen toevoegen, begeleid door lokale experts die indien nodig ook vloeiend Spaans spreken.

Naast de excursiemogelijkheden, biedt Notos Travel ook een op maat gemaakte transferservice van en naar de haven / luchthaven, binnenlands van type en kan worden gedeeld, privé en luxe, afhankelijk van uw behoeften.

Raadpleeg de officiële website voor meer informatie over alle beschikbare tours en services en om rechtstreeks bij hen te boeken.

 
Voordelen:
cruises
cultuur
excursies
Stof tot nadenken
geschiedenis
wijn

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.