Santorini · Gaystranden

Santorini · Gaystranden

Bekijk de mooie en ontspannende stranden van Santorini.

Santorini · Gaystranden

Columbo Beach
Locatie Icoon

Coloumbo-strand, Santorini, Griekenland

Toon op kaart
2.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 11 stemmen

Misschien wel het meest afgelegen en ongerepte strand, gelegen aan de noordoostkust van Santorni (ongeveer 4 km van Oia en 12 km van Fira).

Columbo Beach is populair bij Gay-bezoekers, zonaanbidders en nudisten die van wat meer privacy houden. Dit rustige strand is bedekt met zwartgrijs zand, kleine kiezelstenen en er is een grot in de buurt. Het strand is bereikbaar met de auto of motor.

Parkeer uw voertuig op straat en volg een smal pad dat naar het strand leidt. Eten en drinken is hier schaars, dus het is een goed idee om je eigen spullen mee te nemen.
Voordelen:
Bar
Beach
Cafe

Laatst geupdate op: 5-Jun-2024

Vlychada Beach
Locatie Icoon

Vlychada, Santorini, Griekenland

Toon op kaart
3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 20 stemmen

Vlychada Beach (ook bekend als "Moon Beach"), gelegen in het zuiden van Santorini, staat bekend om zijn maanvormige landschap, donker zand, kiezels en grote rotsformaties die prachtig zijn uitgehouwen door de wind.

Het verste gedeelte van het strand is populair bij Gayseksuele zonaanbidders en nudisten. De andere kant van het strand is een meer 'mainstream' gebied genaamd "Theros" waar u kunt genieten van cocktails, een maaltijd kunt nuttigen en naar de zonsondergang kunt kijken.

Er is een taverne die ligbedden en parasols verhuurt.
Voordelen:
Bar
Beach
Cafe

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.