Gay-dansclubs in Sevilla

Gay-dansclubs in Sevilla

Gay-nachtclubs in Sevilla zijn erg gemengd en de locaties veranderen nogal vaak, dus het is het beste om tijdens je bezoek contact op te nemen met de lokale bevolking.

Gay-dansclubs in Sevilla

LUX @ Terraza
Locatie Icoon

Cartuja-eiland, Sevilla, Spanje

Toon op kaart
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 9 stemmen

Sinds 2012 is LUX elke vrijdag en zaterdag (van mei tot september) Sevilla's populairste jaarlijkse Gaydansfeest in de zomer.

De locatie, Terraza, beschikt over een enorme dansvloer in de open lucht, met internationale dj's, go-go-dansers, podiumartiesten en meer. Kijk op de Facebook-pagina van LUX voor de laatste updates.
Voordelen:
Bar
Cabaretvoorstelling
Dansen
GoGo-show
Live muziek
Muziek

Weekdag: vr 23:00 - 06:00

Weekend: 23:00 - 06:00 / 12:00 uur

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

OBBIO Club
Locatie Icoon

Calle Trastamara 29, Sevilla, Spanje

Toon op kaart
4.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 4 stemmen

Gayvriendelijke weekenddansclub in het stadscentrum van Sevilla, vlakbij Plaza de Armas. OBBIO biedt leuke en rumoerige evenementen die gegarandeerd interessant zijn.

Open op vrijdag en zaterdag (hoewel er doordeweekse evenementen kunnen zijn). De toegang is inclusief één drankje, maar de toegang is mogelijk gratis, afhankelijk van de avond. Kijk online voor alle details.
Voordelen:
Bar
Dansen
Muziek

Weekend: vr,za 23:00 - 04:00

Laatst geupdate op: 16-Dec-2023

Rainbow CLOSED
Locatie Icoon

Markies de Paradas 30, Sevilla, Spanje

3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Gay dance party & club night, gehouden op verschillende locaties in Sevilla, met magie, kunst, geweldige muziek, dragshows, go-go dansen, etc.

Rainbow trekt een jonger publiek aan. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over het nieuwste thema, de datum en locatie.
Voordelen:
Bar
Dansen
Muziek

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.