Gay Siem Reap · Diensten

Gay Siem Reap · Diensten

Onze verzameling van andere Gay-bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Siem Reap.

Gay Siem Reap · Diensten

Q Travel Cambodia
Locatie Icoon

Siem Reap, Cambodja

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Q Travel Cambodia is een groep gediplomeerde gidsen, die privé-dagtochten en leuke uitstapjes aanbieden naar een van 's werelds grootste schatten; de historische tempels van Angkor Wat en de regio Siem Reap. Ze zijn gespecialiseerd in Gayvriendelijke excursies en voorzien de reizen naar de behoeften van elke klant, dus of je nu een gedetailleerde uitleg wilt van elk aspect van de geschiedenis van Angkor of een meer algemeen overzicht, Q Travel kan het allemaal bieden.

De gidsen van Q Travel Cambodja worden gecoördineerd door Sareth Nil, een Cambodjaan, geboren in de regio Siem Reap met een universitair diploma en 4 jaar ervaring als gediplomeerde gids voor de wonderen van Angkor. Sareth en alle gidsen werken als een team en sturen je weg van de toeristenvallen en naar herinneringen die een leven lang meegaan, en beloven je met een glimlach achter te laten.

Tours worden op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen, en dagtochten kunnen variëren van vele dagen tot een halve dag. Ze bieden ook rondleidingen naar andere attracties in de regio, evenals avondtochten om het lokale eten, bars en clubs te ervaren.
Voordelen:
avond rondleidingen
gelicentieerde gids
sightseeing tours
handgemaakt

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Gold Tuk-Tuk Driver
Locatie Icoon

Siem Reap, Cambodja

3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Sovan is een betrouwbare en vriendelijke tuk-tuk-chauffeur die een goede kennis heeft van de oude tempels, boeddhistische pagodes, lokale winkels en attracties en de Gayscene in Siem Reap.

Bel Sovan op zijn mobiel of e-mail naar sovantuktuk@gmail.com

Laatst geupdate op: 27-april-2024

Angkor and Siem Reap Tuk-Tuk Tours
Locatie Icoon

Siem Reap, Cambodja

3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

De zeer Gayvriendelijke tuk-tuk-chauffeur, Simon, biedt luchthaventransfers en tochten van een hele of een halve dag, inclusief een bezoek aan Angkor Wat in de vroege ochtend, een stadstour, het nachtleven en alle gay-plaatsen in Siem Reap.

Simon spreekt heel goed Engels en is 24 uur per dag beschikbaar. Bel of mail om een ​​afspraak te maken.

Weekdag: 24 uur

Weekend: 24 uur

Laatst geupdate op: 28-Sep-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.