Gay Ibiza

Gaystrand van Ibiza

Playa Es Cavallet is het populairste Gaystrand van Ibiza. Het Gaygedeelte van het strand ligt het verst van de parkeerplaats, tegenover het (bijna) uitsluitend Gaystrandrestaurant Chiringay.

Gaystrand van Ibiza

Playa Es Cavallet
Locatie Icoon

Es Cavallet-strand, Ibiza, Spanje

Toon op kaart
4.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 26 stemmen

Officieel een naaktstrand, wordt dit zandstrand Playa Es Cavallet rond het middaguur druk, met een feeststemming vanaf ongeveer 4 uur voor het restaurant.

Er zijn voldoende ligbedden en parasols te huur, en Chiringay verzorgt een 'at seat'-service voor drankjes en snacks. Direct achter het strand liggen dichtbegroeide duinen die op zichzelf al populaire vaarplekken zijn.

Er zijn twee manieren om naar Es Cavallet te komen: Met de auto. parkeren kan in het hoogseizoen een probleem zijn, dus kom niet te laat aan. Of neem een ​​bus vanuit Ibiza Stad. Voorheen was het mogelijk om vanaf Figueretas Beach de boot te nemen, maar deze service is niet meer beschikbaar.

Het hoogseizoen is juli en augustus. Juni, september en begin oktober zijn echter geweldige maanden om te bezoeken, met veel zon en een veel meer ontspannen en relaxte sfeer, en het strand trekt nog steeds honderden Gay-zonaanbidders aan.
FEATURES:
Beach

Laatst geupdate op: 30-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel