Chilito's

Kingston Gayvriendelijke locaties

Hier is onze gids voor Gayvriendelijke locaties in Kingston, zoals aanbevolen door lokale LGBT-activisten. Er zijn geen officiële Gaybars in Jamaica.

Kingston Gayvriendelijke locaties

Chilitos
Locatie Icoon

Hoopweg 88, Kingston, Caribbean

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Chilitos ligt vlak bij het Bob Marley Museum en serveert Jamexicaanse fusiongerechten, en wordt door lokale LGBT-activisten als een veilige plek beschouwd. Het bood ook kortingen aan klanten tijdens de Pride-week.

Een van de eigenaren maakt deel uit van de Jamaica Association of Diverse Businesses. De burrito's en taco's zijn ook verdomd goed!
Voordelen:
drinken
Stof tot nadenken

Weekdag: ma-do: 11:00-22:00

Weekend: vr-za: 11:00-23:00 zondag: gesloten

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Tea Tree Crêperie
Locatie Icoon

Lady Musgravestraat 80, Kingston, Caribbean

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Een populaire plek voor zoete en hartige gerechten in Kingston, Jamaica. De Tea Tree Crêperie ondersteunt Kingston Pride.

Het personeel is erg vriendelijk. Het is midden in het hart van de stad. U vindt er voor elk wat wils, waaronder ossenhaas, Blue Mountain-koffie en natuurlijk pannenkoeken.
Voordelen:
Bar
Restaurant

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.