Gay Bars in Lima

Gay Bars in Lima

Het is moeilijk om onderscheid te maken tussen bars en clubs in Lima, aangezien de meeste plaatsen na middernacht veranderen in discotheken. Op deze locaties kun je verwachten dat het in de vroege avond levendig is

Duik in de Gayscene van Lima en ontdek een wereld waar de nachten lang zijn, de stemming hoog is en elke hoek een nieuw avontuur belooft. Van zwoele dansvloeren tot gezellige bars, Lima is een stad die diversiteit in stijl weet te vieren.

Gay Bars in Lima

Andel Karaoke Bar
Locatie Icoon

gem. Petit Thouars 2671, Lince, Lima, Peru

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 4 stemmen

Andel's is een goedkope en vrolijke karaokebar in Lince, Lima, populair bij de karaokebar. De drag queens zijn hilarisch, en niet voor bangeriken. Er is 's avonds happy hour en er staan ​​een aantal geweldige liedjes op de jukebox, dus bezoek Andel's voor gegarandeerd plezier.
Voordelen:
Bar
Dansen
Karaoke
Muziek

ma:19:00 - 01:00 uur

di:19:00 - 01:00 uur

wo:19:00 - 01:00 uur

do:19:00 - 01:00 uur

vr:19:00 - 03:00 uur

Za:19:00 - 03:00 uur

Zon: Gesloten

Laatst geupdate op: 5-april-2024

Open Deck Cruise Café
Locatie Icoon

gem. la Paz 580, Miraflores, , Lima, Peru

Toon op kaart
1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Open Deck Cruise Café is een cocktaillounge en koffiebar in Lima, Peru. Er wordt een grote verscheidenheid aan cocktails geserveerd, waaronder inventieve kenmerkende cocktails, evenals eersteklas koffie gemaakt met lokaal gekweekte en gebrande koffiebonen.

 

Voordelen:
Bar
koffie

Laatst geupdate op: 25-Jan-2024

Gay Coffee Bar Lima
Locatie Icoon

Ca. Diego Ferré 249, Miraflores , Lima, Peru

Toon op kaart

Deze vriendelijke koffiebar is de nieuwste aanwinst in de Gayscene van Lima. Een zeer gastvrij Gay / LGBT-café in Miraflores, waar lokale koffie, eten, desserts en goede vibes worden geserveerd. Elke dag geopend van 9 uur tot middernacht. Locals en reizigers houden van de muziek en de goede sfeer.

Voordelen:
Bar
koffie
desserts
Stof tot nadenken
hangout

Laatst geupdate op: 25-Jan-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.