Gay Beach van Pattaya

Gay Beach van Pattaya

Jomtien, gelegen naast Zuid-Pattaya, is de thuisbasis van Thailand's populairste Gaystrand en Gayvriendelijke bars, waarvan de meeste direct aan het strand of rond het Jomtien-complex liggen.

Plan je een reis naar Pattaya en denk je erover om in Jomtien te blijven? Bekijk onze lijst met Gayvriendelijke hotels in Jomtien of onze favoriet luxe hotels in Pattaya.
Jomtien Beach

Gay Beach van Pattaya

Dongtan Gay Beach at Jomtien
Locatie Icoon

Dongtan-strandweg, Pattaya, Thailand

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 10 stemmen

Dongtan was vroeger een van de meest Gay-populaire stranden in Thailand. Nu trekt het strand vrijwel het hele jaar door een meer diverse groep toeristen, expats en lokale bewoners.

Dongtan wordt 's middags druk en in het weekend wordt de menigte rond 6 uur teruggedreven naar hun hotels. Het Gaygedeelte van het strand van Dongtan bevindt zich tegenover Rabbit Resort.

Tegenwoordig is de met bomen omzoomde promenade schoongemaakt en afgesloten voor verkeer. Ligstoelen en verkopers van straatvoedsel zijn verwijderd, maar nabijgelegen cafés en restaurants blijven open.
Voordelen:
Beach
Cafe
Massage
Restaurant
Shop

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.