Hoogste

Gay-dansclubs in Provincetown

Gaymannen van over de hele wereld komen naar P-Town om te feesten. Hier is een lijst met de beste en populairste Gaydansclubs in Provincetown

Gay-dansclubs in Provincetown

Paramount Nightclub
Locatie Icoon

247 Commerciële St, Provincetown, USA

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 7 stemmen

De grootste nachtclub aan het water in Provincetown, gelegen aan de Crown & Anchor. Paramount beschikt over een ultramodern geluidssysteem, een grote dansvloer en een grote patio. De locatie organiseert dansfeesten, cabaretvoorstellingen en diverse sociale evenementen, zoals het openingsfeest van het Provincetown International Film Festival of fondsenwerving voor lokale non-profitorganisaties. Paramount brengt een aantal van de beste internationale DJ's en artiesten naar Provincetown. Bezoek hun website voor het evenementenschema.
Voordelen:
Bar
cabaret
Dansen
Muziek

Laatst geupdate op: 16-mei-2024

A-House
Locatie Icoon

6 vrijmetselaarsplaats, Provincetown, USA

Toon op kaart
2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Populaire gay-nachtclub in Provincetown - het hele jaar geopend. Atlantic House (ook bekend als A-HOUSE) bestaat uit The Little Bar (cruisebar met jukebox), The Macho Bar (leer- en jeansbar) en The Big Room (dansclub). A-HOUSE organiseert wekelijks verschillende thema-avonden met top DJ's, geweldige kostuums, prijzen en veel verrassingen. Atlantic House is eigenlijk een van de oudste Gaybars in Amerika – als je de jaren meetelt dat het in de kast heeft gestaan. Deze locatie is een echt onderdeel van de Gaygeschiedenis van Provincetown.
Voordelen:
Bar
Dansen
Muziek

ma:12:00 - 01:00 uur

di:12:00 - 01:00 uur

wo:12:00 - 01:00 uur

do:12:00 - 01:00 uur

vr:12:00 - 01:00 uur

Za:12:00 - 01:00 uur

Zon:12:00 - 01:00 uur

Laatst geupdate op: 14-mei-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.