Gay-kaart van Puerto Vallarta

Gay-kaart van Puerto Vallarta

Onze interactieve Gaykaart van Puerto Vallarta. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Tour

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Piñata PV Hotel

Piñata PV Hotel en Bar is Puerto Vallarta's unieke ervaring voor mannen en is kleding optioneel, alleen voor mannen, inclusief personeel en gasten. De privéwoning met acht kamers is gelegen in het centrum van Zona Romantica, op een steenworp afstand van de beste Gaybars in Puerto Vallarta en op slechts een steenworp afstand van de beste restaurants, cafés en taquieras buiten onze voordeur. En slechts een korte wandeling van tien minuten naar de Malecon en de actieve stranden van de Banderas-baai. Zes van de kamers in dit boetiekhotel hebben directe toegang tot het zwembad, de bar en de jacuzzi. Twee kamers op de bovenste verdieping hebben een prachtig uitzicht op de bergen en de stad. Er is ook een ruime fitnessruimte op het dak. De full-service bar in het hotel is elke dag beschikbaar, inclusief Mexicaanse lichte hapjes met een twist (probeer ons speciale geheime recept Guacamole). Eclectische kunstwerken sieren de gewelfde loftomgeving van de bar en creëren een indrukwekkende ruimte om van uw vakantie te genieten. Pinata PV Hotel organiseert ook hun beroemde sexy zaterdagavondfeest - Noche Caliente. Gasten, bezoekers en lokale bewoners komen allemaal samen om te genieten van een avond vol muziek en feest. Controleer de officiële website en sociale media van het hotel om te zien welke evenementen er plaatsvinden tijdens uw verblijf. De wekelijkse evenementen zijn erg populair en mogen niet gemist worden! Er worden kortingen aangeboden aan reizigers uit Europa, Groot-Brittannië en Ierland voor een verblijf van meer dan 1 week! Neem voor meer informatie contact op met het hotel.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Puerto Vallarta Evenementen