Gay Sydney-diensten

Gay Sydney-diensten

Onze verzameling Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Sydney

Gay Sydney-diensten

Tastes Of The Hunter Wine Tours
Locatie Icoon

Niveau 8, 99 Elizabeth St, Sydney, Australië

Toon op kaart

Tastes Of The Hunter Wine Tours biedt wijntours van een hele dag van Sydney naar de prachtige Hunter Valley voor zowel Gayvriendelijk als Gayvriendelijk.

Proef heerlijke wijnen, ambachtelijke bieren, proef de unieke smaken van lokaal gemaakte kazen en handgemaakte chocolaatjes en proef de rijke landelijke sfeer van de Hunter Valley.

Hun luxe minibus met 20 zitplaatsen is uitgedost met lederen stoelen, dvd-speler, geluidssysteem met 8 luidsprekers, minikoelkast, oplaadmogelijkheden voor Apple en Android en een iPad aan boord.

Gay-eigendom en -operated, leden van de SGLBA en GALTA.

ma: Gesloten

di:09:00 - 20:00 uur

wo:09:00 - 20:00 uur

do:09:00 - 20:00 uur

vr:09:00 - 20:00 uur

Za:09:00 - 20:00 uur

Zon:09:00 - 20:00 uur

Laatst geupdate op: 2-feb-2024

In The Dark
Locatie Icoon

verschillende locaties, Sydney, Australië

Australië's toonaangevende gay & lesbian productiebedrijf dat succesvolle dansfeesten en evenementen zoals Glitter en DILF organiseert in grote steden als Sydney, Melbourne, Adelaine, Brisbane, Perth.

Kijk op de website van In The Dark voor aankomende evenementen.

Voordelen:
Dansen
Muziek

Laatst geupdate op: 2-feb-2024

DNA Magazine
Locatie Icoon

Postbus 127, Lidcombe, Sydney, Australië

4.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 65 stemmen

Australië's best verkochte maandblad voor Gayseksuele mannen. DNA, gelanceerd in 2000, bevat interessante verhalen, profielen van beroemdheden, popcultuurrecensies en prachtige foto's van enkele van 's werelds meest sexy mannelijke modellen.

Het magazine is wereldwijd verkrijgbaar in boekhandels. Online edities zijn ook beschikbaar op hun website.

Laatst geupdate op: 2-feb-2024

Harbour City Bears
Locatie Icoon

Postbus 1532, Darlinghurst, Sydney, Australië

5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 55 stemmen

Harbor City Bears, opgericht in 1995, is een non-profit gemeenschapsgroep voor harige Gaymannen, hun fans en vrienden. De groep is gevestigd in Sydney en organiseert regelmatig sociale evenementen, dansfeesten en fondsenwervingscampagnes voor de LGBT-gemeenschap.

Hun twee jaarlijkse evenementen, Bear Essentials (februari) en Bear Pride (augustus), hebben veel internationale bezoekers getrokken. Hun missie is om plezier te hebben en deel te nemen aan de gemeenschap.

Harbor City Bears verwelkomen iedereen, ongeacht geslacht, ras, seksuele geaardheid, leeftijd of behendigheid. Bezoek de website voor aankomende evenementen.

Laatst geupdate op: 2-feb-2024

The Red Rattler
Locatie Icoon

Favershamstraat 6, Marrickville, Sydney, Australië

Toon op kaart
4.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 58 stemmen

LHBT-vriendelijke, community-based locatie, gerund door onbetaalde artiesten en activisten. Dit theater zonder winstoogmerk biedt een creatieve ruimte voor artiesten, muzikanten, kunstenaars, ontwerpers, filmmakers, experimentatoren, enz.

The Red Rattler is uitgerust met een podium, volledige PA, LED-verlichtingssysteem, projector en scherm, een bar met drankvergunning en een daktuin.

Voordelen:
Bar

Laatst geupdate op: 2-feb-2024

The Naked Barber
Locatie Icoon

68 Oxford St, Sydney, Australië

Toon op kaart
2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

The Naked Barber is een LGBTQ+ en fetish barbershop. De kapper is een gediplomeerde kapper en kapper met meer dan 30 jaar ervaring. The Naked Barber belooft de beste verzorgingservaring voor iedereen met een verzorgingsfetisj; of wil gewoon fetisjen ontdekken in de verzorgingsomgeving. Hot Towels, Hot Wax, Cutthroat Scheer- en scheerschuim, The Naked Barber richt zich op hetero-, biseksuele, transgender-, Gayseksuele en koppelklanten.

Weekdag: 10 - 6 uur

Weekend: 10u - 4u (zaterdag)

Laatst geupdate op: 16-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.