Warschau

Gaybars in Warschau

Warschau heeft de afgelopen jaren meer nieuwe Gaybars gezien, waarbij de meeste etablissementen in de wijk Srodmiescie te vinden zijn

Gaybars in Warschau

Butero Bistro
Locatie Icoon

Braka 3, Warschau, Polen

5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Een vreemde ruimte en inclusieve bistro die Esperanto-gerechten serveert. Hoewel ze een breed assortiment alcohol hebben, staat wijn centraal. Overal vind je veel LGBTQIA+-kunstwerken. In het seizoen bieden ze buitenzitplaatsen in hun kleurrijke en eigenzinnige tuin.
 
Butero ligt verborgen in de achtertuin van Bracka Street (volg het regenboogneon) en is geopend van 3 uur tot middernacht vanaf dinsdag naar vrijdag, van 11 uur tot middernacht zaterdag en van 11 tot 10 uur zondag.

Butero Bistro in Warschau: een koninklijke ontmoeting in een queervriendelijke ruimte

Onlangs stond Butero Bistro in de internationale schijnwerpers. Dit gebeurde na een geïmproviseerd bezoek van prins William, die tijdens zijn reis naar Polen deze LGBTQIA+-vriendelijke locatie uitkoos voor een informele dinerervaring. Het evenement was niet alleen een hoogtepunt voor de bistro, maar ook een belangrijke knipoog naar de LGBTQIA+-gemeenschap in een land waar de zoektocht naar inclusiviteit voortduurt.

In een unieke wending na het bezoek van Prins William heeft Butero Bistro de door de Prins gebruikte stoel ter veiling geplaatst. Dit is niet zomaar een stoel; het is een stukje geschiedenis dat bijdraagt ​​aan het grootste filantropische evenement van Polen, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Gemarkeerd met een eenvoudig briefje met de tekst 'PRINCE WILLIAM', dient de stoel als een symbool van koninklijke steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap.

U kunt nu details over de veiling en het bod vinden door te volgen deze link.

Dichtstbijzijnde station: Metro Centrum

Voordelen:
Bar
Cafe
Gratis wifi
Internet toegang
Restaurant

Weekdag: 12 - 11 uur

Weekend: 12 - 12 uur

Laatst geupdate op: 31-Jan-2024

Plan B
Locatie Icoon

Aleja Wyzwolenia 18, 00-999 Warszawa, Mazovië, Polen, Warschau, Polen

Toon op kaart

Plan B, een LGBT-vriendelijke bar in Warschau, trekt lokale, alternatieve, relaxte en kunstzinnige mensenmassa's aan. Bezoekers kunnen kans maken op uitvoerende kunsten, af en toe filmvertoningen en elektronische dansmuziek.

Open tot laat en eten wordt geserveerd na middernacht.

Weekdag: ma-do: 1 - 2 uur

Weekend: vrijdag-za: 1 uur - 4 uur; Zo: 1 uur - 2 uur

Laatst geupdate op: 17-november-2023

Ramona Bar
Locatie Icoon

Widok, 00-023 Warszawa, Woiwodschap Mazovië, Polen, Warschau, Polen

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Ramona Bar is een Gayvriendelijke café-bar in Warschau, met een unieke retro-inrichting en biedt een ontspannen sfeer. Veel bezocht door LGBT-klanten.

Geweldig voor drankjes en lichte maaltijden, lokale bieren en cocktails.

Weekdag: 4 - 2 uur

Weekend: 4 - 4 uur

Laatst geupdate op: 7-Jun-2024

Miedzy Nami Cafe
Locatie Icoon

Bracka 20, 00-028 Warszawa, Woiwodschap Mazovië, Polen, Warschau, Polen

Toon op kaart

Między Nami Cafe, al lang een Gayvriendelijk toevluchtsoord in Warschau, is een geliefde ontmoetingsplek voor de artistieke gemeenschap.

Naast een verrukkelijk aanbod doet het ook dienst als boekwinkel, muziekcentrum en kunstgalerie. Levendig en bruisend, het komt tot leven in de vroege tot midden van de avond en nodigt diverse zielen uit om verbinding te maken en te creëren.

Weekdag: 9 - 11 uur

Weekend: vrijdag-za: 9 uur - 12 uur; Zo: gesloten

Laatst geupdate op: 17-november-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.