Dubai

Dubai Gayvriendelijke bars

Hoewel Dubai geen speciale Gaybars heeft, zijn er wel enkele Gayvriendelijke uitgaansgelegenheden die de moeite waard zijn om te bezoeken

Dubai heeft geen Gaybars, zoals je misschien al dacht. Het heeft echter wel een underground Gayscene waarin privéfeesten centraal staan. Dat gezegd hebbende, er zijn een aantal Gayvriendelijke bars. Houd er rekening mee dat openbare uitingen van genegenheid in Dubai onverstandig zijn, zowel voor Gayseksuele als heterokoppels.

Dubai Gayvriendelijke bars

Level 43 Sky Lounge
Locatie Icoon

Niveau 43, Vier Punten door Sheraton - Sheikh Zayed Rd, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Toon op kaart
2.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 10 stemmen

Hoewel het geen Gaybar is - die zijn er niet, het is Dubai - is Level 43 Sky Lounge een zeer westerse drinkervaring. Gelegen in Four Points bij Sheraton Sheikh Zayed Road, wordt u begroet met een panoramisch uitzicht over Dubai. De cocktailkaart is uitstekend. De meeste drinkers en medewerkers zijn internationaal.
Voordelen:
Bar

Laatst geupdate op: 28-Jan-2024

Bar 44
Locatie Icoon

Grosvenor House Dubai, Al Emreef-straat, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Toon op kaart
3.2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Bar 44, gelegen op de 44e verdieping van het Grosvenor Hotel, is zeer chique. Het is het soort plek waar je een beetje je best doet. Een aantal zeer goed geklede Instagram-mensen zullen hier drinken. Bar 44 biedt een uitzicht van 360 graden over de Arabische Golf, de skyline van Dubai en The Palm Jumeirah. Het bevindt zich op een onverslaanbare locatie en is Gayvriendelijk.
Voordelen:
Bar

Laatst geupdate op: 11-mrt-2024

Latest Dubai Hotel Aanbiedingen

Fantastische deals, geweldige hotels

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.