LA

Dingen om te doen in West Hollywood

Het verkennen van Gay West Hollywood

West Hollywood is een Gaymekka. Het maakt technisch gezien geen deel uit van de stad Los Angeles, hoewel het vaak als een buitenwijk wordt beschouwd. Het is slechts 15 minuten rijden van West Hollywood naar het centrum van Los Angeles.

De stad LA is groot en vrij verspreid. Een auto huren is zeker een goed idee. Een verblijf in West Hollywood (WeHo) is ook een goede gok. Het is een uitstekende uitvalsbasis om de verschillende hoogtepunten van Los Angeles County en LA zelf te verkennen.

Als u binnen de grenzen van West Hollywood blijft, vindt u genoeg dingen om te doen. Dit is de entertainmenthoofdstad van de wereld.

De abdij

 

Verken de Gayscene van West Hollywood

 

West Hollywood heeft een van 's werelds beste Gayscènes. Naar schatting is 40% van de bevolking LGBT +. Je zou naar Palm Springs moeten gaan om een ​​hoger percentage LGBT + -bewoners te vinden.

De abdij is de beroemdste Gaybar in West Hollywood. Het is waarschijnlijk de definitieve Gaybar in het hele gebied van Los Angeles. Omdat dit echt een stad van optredens is, zul je hier een aantal serieuze eye-candy zien. Het draait allemaal om zien en gezien worden in LA. De Gayscene is niet anders. De abdij is verdeeld over meerdere verdiepingen. Je kunt er 's middags lunchen,' s avonds een cocktail drinken en dan de hele nacht dansen. Gay-avonden in West Hollywood beginnen of eindigen hier meestal.

Enkele andere WeHo-Gaybars die u zou moeten bezoeken, zijn onder meer fubar op Santa Monica Boulevard, Stranden WeHo en Micky's.

Chateau Marmont

 

Bezoek het Chateau Marmont

 

Dit is Hollywood. Er zijn hier zoveel dromen gemaakt en verpletterd. De films hebben ons geholpen om de cultuur waarin we leven vorm te geven. Het Chateau Marmont is een hotel dat de geest van Hollywood belichaamt. Gelegen aan Sunset Boulevard, opende het in 1929 en werd het al snel berucht. Het werd het stampende terrein van de Hollywood-elite, vooral als ze niets goeds van plan waren. Van Greta Garbo tot Britney Spears, het Chateau Marmont heeft de grootste sterren en de wildste feesten georganiseerd.

Als muren konden praten, zou dit hotel de beste verhalen hebben. "Als je in de problemen moet komen, doe dat dan in Chateau Marmont", zei Harry Cohn van Columbia Pictures. Je kunt in het Chateau Marmont verblijven als je diepe zakken hebt. Als dat niet lukt, kun je altijd even langs komen voor een cocktail en net doen alsof je daar verblijft.

Comedywinkel

 

Bekijk wat stand-up in de Comedy Store

 

Dit is niet zomaar een comedywinkel. Enkele van de grootste sterren in comedy komen langs en doen een set in de Comedy Store in WeHo. Deze plek is een tempel voor komedie. Er zijn drie fasen. Je ziet elke avond van de week een gevarieerd aanbod aan artiesten. Soms zal het tumbleweed pijnlijk langzaam tuimelen, maar soms merk je dat je naar het volgende grote ding in de Amerikaanse komedie kijkt. In Hollywood zijn de meeste mensen op de een of andere manier verbonden met de showbizz. Als je een goede grap vertelt in LA, zal iemand waarschijnlijk zeggen: "Je moet komedie doen." Het draait allemaal om het bereiken van de grote tijd.

Sunset Strip

 

Maak een wandeling langs de Sunset Strip

 

Je vindt hier enkele van de meest glamoureuze mensen ter wereld. Sunset Boulevard strekt zich uit over 1.6 mijl. Er zijn zoveel cocktailbars, restaurants en historische hotels om uit te checken. Naast glamour vind je er ook een flinke dosis sleaze. Het hangt er echt van af wat u zoekt. Een van de dingen die WeHo zo opwindend maakt, is het gevoel dat je bijna alles kunt vinden.

Gentrificatie vernietigt veel van WeHo's louche etablissementen. Maar net als Soho in Londen, hoe rijk WeHo ook wordt, het zal altijd een rand van gevaar (van de goede variëteit) en een enorme LGBT+-bevolking behouden.

ONE National Gay & Lesbian Archives

 

ONE National Gay & Lesbian Archives bij de USC-bibliotheken

 

Je moet je Herstory kennen en dit is de beste plek om het te ontdekken. Het ONE National Gay & Lesbian Archives is het grootste archief van LGBT + -geschiedenis ter wereld. Als u LGBT + -geschiedenis wilt onderzoeken, zult u geen betere bron vinden. Maar je hoeft geen academicus te zijn om de ONE National Gay & Lesbian Archives te bezoeken. Er worden regelmatig evenementen en exposities gehouden waarin alle aspecten van de queergeschiedenis worden onderzocht.

Boek soep

 

Boek soep

 

De grootste onafhankelijke boekhandel in Hollywood en een van de grootste in Amerika. Waar u ook kijkt, u vindt grote stapels boeken en tijdschriften. Verwacht populaire boeken en ook zeldzame vondsten. Veel van het aangeboden materiaal is natuurlijk geschreven door auteurs die met Hollywood te maken hebben. Dit is een geweldige plek om even uit te rusten van al het drama en de opwinding van West Hollywood.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Los Angeles

Bekijk een selectie van tours in Los Angeles van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Los Angeles voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel