Ga naar Los Angeles

Gay Los Angeles stadsgids

Plan je een reis naar Los Angeles? Onze gay stadsgids voor Los Angeles is de pagina voor jou

 

Ga naar Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is een grote stad in Zuid-Californië. Het is de entertainmenthoofdstad van de wereld. Hollywood is de afgelopen eeuw de meest invloedrijke exporteur van cultuur geweest. Tinseltown is waar zoveel dromen zijn gemaakt en verloren zijn gegaan.

Technisch gezien staat het bekend als de stad Los Angeles - het is ook bekend als LA en zelfs de City of Angels. Los Angeles heeft ongeveer 4 miljoen inwoners. Het is verspreid over een aantal zeer karakteristieke districten, waaronder WeHo, Venice Beach, Malibu, Beverly Hills en de Pacific Palisades. Het is een van de rijkste steden ter wereld en produceert elk jaar een GMP van 1 biljoen dollar, waardoor het rijker is dan veel andere landen. Lees verder: De coolste buurten van Los Angeles.

Gaybars in Los Angeles

Los Angeles heeft een van de beste Gayscènes ter wereld. Het grootste deel van de Gayscene in LA concentreert zich rond West Hollywood, ook wel bekend als WeHo. Volgens bepaalde maatstaven is WeHo het grootste Gay-mekka van Amerika. Zoals de Gay's in de jaren '70 massaal naar San Fran stroomden, komen ze vandaag massaal naar WeHo. Zoveel LGBT+ ‘influencers’ bouwen hun hele aanwezigheid op sociale media rond shirtloze selfies in LA

Deze stad heeft lang de reputatie gehad plastic-fantastisch te zijn. Het is een plek waar mensen veel tijd aan hun uiterlijk besteden. Het hebben van grote biceps en een sixpack lijkt eerder norm dan uitzondering.

Je zult veel mooie mensen zien De abdij, misschien wel de beroemdste Gaybar in WeHo. Het is iets van een instituut. Er is een grote buitenruimte waar je heerlijk mensen kunt kijken. Je kunt er 's middags terecht voor een drankje en ook de hele nacht feesten.

Er zijn zoveel Gaybars om te verkennen. Deze plaats staat centraal in de Gaybar.

Beverly Wilshire Hotel Los Angeles Californië

Gay-populaire hotels in Los Angeles

Enkele van de beste hotels van Amerika zijn te vinden in Los Angeles. Er zijn niet echt Gayspecifieke hotels in LA, maar alle hotels zullen zeer Gayvriendelijk zijn. Andaz West-Hollywood is een populair hotel op Travel Gay. Het bevindt zich op Sunset Boulevard, in het hart van de actie. Een meer betaalbare keuze is het Ramada Plaza WeHo. Het heeft een kleurrijke art-decostijl.

In LA The vindt u enkele luxe hotels van wereldklasse Londen West-Hollywood is een luxe hotel in Britse stijl met een vleugje ouderwetse grandeur. Het Chateau Marmont is een van, zo niet de meest historische hotels in LA. Hier hebben veel van de grootste sterren van Tinseltown verbleven en feesten gehouden, van Garbo tot DeNiro. Als muren konden praten, zou je geschokt zijn.

Beleef Los Angeles

Los Angeles is een enorme, uitgestrekte stad. Het is niet zo gemakkelijk om te navigeren en het verkeer kan een nachtmerrie zijn, veronderstel dat u van plan bent een auto te huren. Het is het beste om wijk voor wijk te verkennen en ook erg belangrijk om het juiste hotel op de juiste locatie te kiezen. WeHo is de beste plek om te beginnen, vooral voor Gayreizigers. Hier vind je het beste nachtleven en veel van de culturele hoogtepunten.

Lees meer: Dingen om te doen in West Hollywood.

Er zijn veel iconische toeristische bestemmingen die u van uw bucketlist wilt afvinken. Maak een wandeling over de Hollywood Walk of Fame en ook over Sunset Boulevard. Grauman's Chinese Theatre is ook een bezoek waard. Het is de moeite waard om deel te nemen aan een Hollywood-tour om meer te weten te komen over de baanbrekende invloed van de films op LA en de rest van de wereld. Venice Beach is zeker een bezoek waard. Vanaf daar kun je naar Muscle Beach gaan en enkele van 's werelds mooiste mensen zien.

Gay-badhuizen in Los Angeles

LA heeft een van Amerika's laatste fatsoenlijke badhuisscènes. Flex LA is een Gaybadhuis aan Melrose Ave. Het is 24 uur per dag geopend. North Hollywood-kuuroord ligt aan Vineland Avenue, dicht bij WeHo.

Lees meer: De geschiedenis van Amerika's Gaybadhuizen en 'badhuis Betty'.

Los Angeles · Gaybars

Naar Los Angeles reizen

Los Angeles International Airport (LAX) is de belangrijkste luchthaven in LA. Het is een van de grootste luchthavens van Amerika, dus het is heel gemakkelijk te bereiken. Je kunt een bus of metro nemen van LAX naar Hollywood. Het duurt niet langer dan een uur. Een taxi naar WeHo kost ongeveer 40 dollar.

Veelgestelde vragen over Los Angeles

Zich verplaatsen in Los Angeles

Vliegen naar Los Angeles is eenvoudig. Het rondreizen in Los Angeles kan een grotere uitdaging zijn. Het openbaar vervoer is niet zo goed als in andere grote steden. De snelwegen kunnen ook erg vastlopen. We moeten nogmaals benadrukken dat uw hotelkeuze cruciaal is. Als je alle Hollywood-dingen wilt doen, koop dan een hotel in Hollywood. Als je van strand houdt, overweeg dan Venice Beach.

metro Yenisahra

De metro dekt niet alle bestemmingen. Het dekt echter genoeg. Bekijk de metroroute en bedenk dat met betrekking tot uw hotel. U kunt uw reisroute in die context bekijken. De metro is het meest economische vervoermiddel.

Bus

De bus zal je vriend zijn. De buslijnen bestrijken de hele stad. Omdat LA enorm groot is, kan het verwarrend zijn voor toeristen. Zorg ervoor dat u uw busroute zorgvuldig plant.

taxi

Je kunt een taxi nemen, maar als je een behoorlijke afstand aflegt, ben je veel geld kwijt. Het is het beste om taxi's rond een bepaald district te krijgen.

Is Los Angeles veilig?

Los Angeles heeft een aantal ruige gebieden. Vroeger had het een behoorlijke reputatie. De zaken zijn de afgelopen jaren verbeterd. LA is redelijk veilig, maar het is een grote, bruisende stad, dus houd je hoofd erbij en vermijd 's nachts onzekere gebieden.

Is LA duur?

Het is. De gemiddelde huurprijs van een flat is het dubbele van het landelijk gemiddelde. Het is een enorm gewilde plek om te wonen en het trekt veel ambitieuze mensen aan. LA is ontzettend leuk, maar je moet budget hebben als je niet met dollars rolt.

Wanneer Los Angeles te bezoeken

Maart - mei is een geweldige tijd om LA te bezoeken. September tot november is ook een populaire tijd. Het kan erg warm en druk worden op het hoogtepunt van de zomer. Overweeg een wintertrip als je een klein budget hebt.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.