Gayseksueel Los Angeles · Hotels

Gay rondleidingen door Los Angeles

Onze verzameling van de beste gay-populaire, cultuur-, Hollywood- en architecturale tours in Los Angeles. Ervaar Universal Studios, Beverly Hills, de stranden en meer. "Los Angeles is als een schoonheidssalon aan het einde van het universum" - Emily Mortimer.

Gay rondleidingen door Los Angeles

SLAY Ride- Gay Sightseeing Party Bus Tour
Locatie Icoon

The Abbey Food & Bar, 692 N Robertson Blvd, West Hollywood, Californië 90069, Verenigde Staten, Los Angeles, USA

Toon op kaart
4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

De drukke straten van Los Angeles staan ​​op het punt nog fantastischer te worden sinds de lancering van "The Slay Ride", een spannende en inclusieve LGBTQ+ bustour, de nieuwste toevoeging aan het toeristische landschap van de stad.

Als het gaat om vakantie in de bruisende stad Los Angeles, zijn er tal van mogelijkheden voor rondleidingen en ervaringen. Een nieuwe en opwindende toevoeging aan de scene zal echter een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bezoekers de stad verkennen. De dodenrit is het ultieme LGBTQ+-avontuur en de belangrijkste Gaybustour door Los Angeles.

Sites zijn Clueless, Golden Girls, Beverley Hills 90210, Modern Family, Disney. Real Housewives, Vanderpump Rules, Sex and the City and morw samen met dragqueens, hosts, stops bij Gaybars, spelletjes, lipsynchronisatiegevechten en nog veel meer.

Stap aan boord van "The Slay Ride" en stap aan boord van een luxe bus die is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabele en vermakelijke reis. Je zult een exclusieve en intieme ervaring hebben terwijl je door de duurste buurten van het land vaart.

Rondleidingen vinden wekelijks plaats op zondag vanaf 11 uur vanuit The Abbey, West Hollywood, maar u kunt indien nodig contact opnemen voor privéverhuur op andere tijden van de week. Neem direct contact op om te boeken en klik hieronder om naar hun pagina te gaan om een ​​kaartje te kopen!

Voordelen:
drag Shows
Bar
sightseeing tours
Gay touroperator
gay geschiedenis tour

Weekend: wekelijkse zondagsrondleidingen

Reviews 5
Meer info

Laatst geupdate op: 7-feb-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.