Gay Malta · Rondleidingen en diensten

Gay Malta · Rondleidingen en diensten

Onze verzameling Gaybedrijven, dienstverleners en LHBT-reisorganisaties op het eiland Malta.

Gay Malta · Rondleidingen en diensten

Q Travel Malta
Locatie Icoon

Mattew Pulis Str, 13/3, Tas-Sliema, Malta, Malta

4.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 29 stemmen

Beschrijving eigenaren: Q Travel Malta is een vooraanstaand reisbureau dat eigendom is van en wordt geëxploiteerd door Gay's en dat het hele jaar door een reis aanbiedt die Pride belichaamt, en niet alleen tijdens Pride Month. Onze focus ligt op het maken van intieme rondleidingen voor kleine groepen en privérondleidingen, exclusief op maat gemaakt voor de levendige LGBTIQ+-gemeenschap.

Bespaar tot 25% met onze zorgvuldig geselecteerde en lokaal samengestelde Europride Tour & Party-pakketten.

Zet je schrap voor een historische achtbaan tijdens de Valletta Queer History Walking Tour, waarbij je de geheimen van Valletta's levendige LGBTQ+ culturele erfgoed onthult, van het stadscentrum tot de rosse buurt en verder in deze ongecensureerde versie van het verleden die je niet zult vinden op uw standaardrondleiding.

Je kunt ook genieten van lokale delicatessen tijdens een LGBT+ historische culinaire tour of deelnemen aan een gespecialiseerde Women's History Tour door Valletta, waar je baanbrekende zakenvrouwen ontmoet die een stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de stad. Er is ook de Mdina-tour, die de filmlocatie van Game of Thrones en het queer-erfgoed verkent, samen met een boetiekwijnproeverij.

Ongeacht het door u gekozen avontuur, Q Travel Malta heeft gegarandeerd iets voor u. Neem rechtstreeks contact op om te boeken en bezoek hun website voor meer informatie.

Laatst geupdate op: 16-april-2024

Grande Horizontale Cruising Charters
Locatie Icoon

Ponton C, Grand Harbour Marina, Birgu (Vittoriosa), Malta , Malta

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 49 stemmen

Gay-eigendom en geëxploiteerd/heterovriendelijk privécharterjacht, cruisen door de Straat van Malta.

Grande Horizontale is een klein particulier jachtbedrijf dat zich richt op individuen in plaats van op massa's, dus geniet van de stille luxe van een jacht waar u uzelf kunt zijn met wie u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gênante of ongemakkelijke blikken van de bemanning.

Vertrek vanaf de prachtige historische zetel van de riddervloot in de Grand Harbour van Malta, verken de mooiste baaien van Malta of arriveer per jacht naar afgelegen LGBTQ+-hotspots.

Ze kijken er naar uit om je aan boord te hebben! Ga voor boekingen en meer informatie naar grandehorizontalecruising.com

 

Voordelen:
Gay eigendom
heterovriendelijk
privé jachtcharter

Laatst geupdate op: 7-mei-2024

Gay Guide Malta
Locatie Icoon

Malta

4.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Gay Guide Malta streeft ernaar om zowel de lokale bevolking als buitenlanders de meest actuele informatie over de LGBT-gemeenschap op Malta te bieden.

Laatst geupdate op: 22-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.