Malta Gaymassage

Malta Gaymassage

Een verzameling Gay-massageserviceproviders in Malta.

Malta Gaymassage

Sensual Erotic Tantra Massage
Locatie Icoon

75 Farsons Hamrun, Malta

Toon op kaart
4.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 51 stemmen

Beschrijving van de eigenaar: Geniet van puur genot tijdens sensuele erotische tantramassage.

Ervaar de ultieme sensualiteit met mijn Tantra Erotic Massage Services. Probeer mijn magische handen en laat mij je meenemen op een reis van intens plezier en ontspanning. Geef je over aan de kracht van mijn aanraking, want ik zal elke centimeter van je lichaam wakker maken. Je kunt mij ook aanraken tijdens de massage als je dat wilt. Ontdek je diepste verlangens in een veilige, zeer discrete en gastvrije omgeving. Boek nu voor een onvergetelijke en bevredigende ervaring. Tevredenheid gegarandeerd.
 
De Service is 24 uur per dag beschikbaar, indien beschikbaar.
Erotische Massage op Tafel 1 uur €80 of 1uur 30 minuten €100.
 
Body to Body naakt Erotische Tantra 
De body-to-body massage is intenser, zeer erotisch, gepassioneerder, veel lichaamscontact en diepere sensaties in alle lichaamsaanrakende ervaringen, verwerkt in de ontspannende massage-ervaring. Massage 1 uur €80 of 1 uur 30 minuten €100.
 
Ook kun je bij mij een erotische Tantra-badmassage ervaren, in een tweepersoonsbadruimte met geurend water vol aromatherapie-etherische oliën en zelfgemaakte aromatische badzout met ontspannende muziek en kaarsen. Volledige naakte lichaamsmassage in het water, een unieke ervaring 1 uur € 50.
 
Je kunt ook een erotische bad-naaktmassage en een body-to-body-massage toevoegen en combineren voor € 120, duur 2 uur met een kortingspakket van € 10.
 
Gelieve uitsluitend contant te betalen.
 
Voor gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zal ik u bij uw bezoek op verzoek mijn nieuwste reguliere gezondheidstestcertificaat presenteren.
Voordelen:
Massage

Weekdag: 24 uur

Weekend: 24 uur

Laatst geupdate op: 14-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.