Gay sauna's en badhuizen in New York City

Gay sauna's en badhuizen in New York City

Vind de beste Gaysauna's en badhuizen in NYC

Inleiding tot Gaysauna's en badhuizen in New York City

Het ontdekken van een Gaybadhuis in New York City kan aanvoelen als het navigeren door een doolhof, vooral als je beseft dat de opties verrassend schaars lijken in zo'n bruisende metropool. Dit is een veel voorkomende puzzel die veel Gayseksuele reizigers proberen op te lossen wanneer ze NYC bezoeken. In deze stad wijkt de Gaysaunacultuur aanzienlijk af van wat je zou kunnen vinden in Europese hoofdsteden als Barcelona, ​​Rome of Milaan.

Waarom, vraag je je misschien af? Het landschap van Gaysauna's in New York City is gevormd door de geschiedenis ervan, vooral tijdens de verwoestende HIV/AIDS-epidemie van de jaren tachtig, die leidde tot de sluiting van veel vestigingen. Toch is de geest van gemeenschappelijke en intieme verkenning onder Gaymannen niet afgenomen. In plaats daarvan is het getransformeerd, waardoor er alternatieve locaties en levendige evenementen zijn ontstaan ​​die de essentie van de Gayscene in New York vastleggen.

East Side Club, de enige overlevende van het traditionele Gaybadhuis van de stad. Van op massages gebaseerde etablissementen die zich voordoen als kuuroorden tot de levendige wereld van Gayseksfeesten, New York City biedt een overvloed aan keuzes voor mensen die hun verlangens willen verkennen in een veilige en gastvrije omgeving.

Gay sauna's en badhuizen in New York City

New York City heeft een levendig LGBTQ-nachtleven. Hier zijn enkele van de beste opties voor Gaysauna's en badhuizen in NYC:
East Side Club
Locatie Icoon

227 E 56th St , New York City, USA

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 190 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

3 Ster Winnaar

Gay cruiseclub aan de East Side. Dit is een plek waar je kunt ontspannen en een film kunt kijken met andere 'gelijkgestemde mannen'. Kun jij raden waar ze aan denken?

Er zijn privécabines en een klein stoombad. East Side Club, nu in zijn vijfde decennium, is een populaire cruise-site in New York. Dit is een ledenclub, dus verwacht iets meer te betalen als je geen lidmaatschap hebt.

Dichtstbijzijnde station: Lexington Ave

Voordelen:
Hutten
Donkere kamer
Sauna

Weekdag: 24 uur

Weekend: 24 uur

Laatst geupdate op: 13-Jun-2024

The Eagle NYC
Locatie Icoon

554 West 28th Straat , New York City, USA

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 110 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

3 Ster Winnaar

Eagle NYC, een Gay-instituut in New York, is een langlopende gay cruise- en fetisjclub voor mannen die andere mannen willen ontmoeten, dansen, cruisen en spelen. Het is een must voor levensgenieters, maar ook voor S&M- en leerfans.

Als je naar het dak gaat, bereid je dan voor om jezelf over te geven aan losbandigheid 'alles mag'. De klassieke Tom Of Finland-esthetiek wordt gevierd in The Eagle.

Happy hour van 5 tot 10 uur op weekdagen. Thema-avonden zijn Jockstrap Night, Dads And Lads, Frisky Saturday, Sunday Beer Blast - bezoek hun website voor de laatste informatie over evenementen.

Dichtstbijzijnde station: 34th Street Hudson Yards

Voordelen:
Bar
Dansen
Donkere kamer
Muziek

ma:22:00 - 03:00 uur

di:22:00 - 04:00 uur

wo:22:00 - 04:00 uur

do:22:00 - 04:00 uur

vr:22:00 - 04:00 uur

Za:22:00 - 04:00 uur

Zon:17:00 - 04:00 uur

Laatst geupdate op: 3-jul-2024

The Cock
Locatie Icoon

93 2nd Avenue, New York, New York 10003, Verenigde Staten, New York City, USA

Toon op kaart
2.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

The Cock is een gay-cruising-duikbar in New York City die door New York Magazine 'een instituut werd genoemd sinds de opening eind jaren negentig'. 

De multifunctionele ruimte met twee verdiepingen beschikt over een duikbar waar het feest plaatsvindt, samen met DJ-sets en go-go-dansers. Het maken van foto's is binnen ten strengste verboden en volgens aan hen. magazine maakt de sfeer in De Haan The Eagle in Chelsea "voelen zich in vergelijking daarmee dichtgeknoopt).

 

Laatst geupdate op: 23-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.