Gran Canaria

Gay Gran Canaria-diensten

Ons overzicht van Gay-bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties op Gran Canaria.

Gay Gran Canaria-diensten

Maspalomas Gay Pride
Locatie Icoon

Maspalomas, Gran Canaria, Spanje

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

De grootste jaarlijkse LGBT-vieringen op Gran Canaria en een van de meest populaire in Spanje.

Elk jaar, de 10-daags feest trekt tienduizenden deelnemers van over de hele wereld, met een enorme parade, shows, dansfeesten, evenementen en leuke activiteiten.

De meeste feesten en evenementen vinden plaats in het wereldberoemde Yumbo Center in Playa del Ingles. Als je het gemist hebt: er is in november ook een Winter Pride Maspalomas.

Voordelen:
Bar
Cabaretvoorstelling
Dansen
GoGo-show
Muziek
Restaurant
Shop

Laatst geupdate op: 5-Jun-2024

Bottoms Up Gay Boat Party
Locatie Icoon

Gran Canaria, Spanje

3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 20 stemmen

Bottoms Up Gay & Lesbian Boat Party is een goede zaak sinds de lancering in Maspalomas op 25 oktober 2013! De geweldige gastvrijheid en fantastische herinneringen zorgen ervoor dat u weggaat als onderdeel van het gezin.

Het feest vindt elke woensdag plaats, komt samen in Buddies in het Yumbo Center en neemt de bus naar de haven van Puerto Rico - tegen die tijd ben je klaar om de dansvloer op te gaan! Je vaart dan 5 uur over de Noord-Atlantische Oceaan en stopt bij Anfi Del Mar, Amadores en Puerto Mogan - enkele van de mooiste stranden van dit eiland!

Tijdens de trip zal de DJ je in de stemming brengen om te dansen - allereerst met het Best of Vocal House, gevolgd door wat Cheesy Pop Classics en tenslotte de beste van de jaren 80 en 90! Na de waanzin keer je terug naar de haven, klaar om het feest voort te zetten, of misschien een dutje om je voor te bereiden op de avond na het feest, waar je de dvd kunt bekijken van geweldige tijden die de hele dag door waren!

Boek uw standaardticket hier. Boek uw groepsticket hier.

Inbegrepen in uw ticketprijs:
Gratis bar, gratis eten, gratis champagne, gratis entertainment - live dj-set en drag queen, gratis rit met een bananenboot, gratis vervoer, verzekering inbegrepen.

Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook 50% korting op watersporten, waaronder jetski en parasailing! Jetski kost slechts € 25 enkele of dubbele, en parasailen is € 25 per persoon - beide normaal € 50!

Voordelen:
stranden
boot feest
Dansen
amusement
gratis balk
gratis eten
gratis vervoer
Muziek
oceaan zwemmen
zeilen

Weekdag: elke woensdag om 1u

Laatst geupdate op: 5-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.