Ga naar Gran Canaria

Gaystrand van Gran Canaria

Voor veel Gayreizigers zijn het Gaystrand en de duinen in Maspalomas de belangrijkste reden om Gran Canaria te bezoeken.

Ontdek het beroemde Gaystrand van Gran Canaria naast de iconische zandduinen van Maspalomas. Deze zonbestemming die het hele jaar door geopend is, is populair bij LGBTQ+-reizigers uit heel Europa vanwege de unieke mix van zon, zee en zand, en biedt een uitgestrekt gebied waar kleding optioneel is om te zonnebaden en te ontspannen.

Gaystrand van Gran Canaria

Maspalomas Sand Dunes & Gay Beach
Locatie Icoon

in de buurt van Hut 7, Gran Canaria, Spanje

Toon op kaart
3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 132 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Het vrolijkste strand van Maspalomas ligt in de buurt van de strandbar "Hut 7" aan de kustlijn voor de zandduinen van Maspalomas.

Dit is een strand waar kleding optioneel is, hoewel velen hun privéleven liever in de schaduw houden, maar als u op zoek bent naar een oogje in het zeil, dan zult u tevreden zijn! Ligbedden en parasols zijn te huur.

Drankjes en snacks (sandwiches etc.) zijn verkrijgbaar bij Hut 7. Dit is een erg populaire en erg gezellige bar, maar niet de goedkoopste van de stad. Toiletten beschikbaar.

Hoe daar te komen

Het strand is niet het gemakkelijkst te bereiken. Er zijn twee routes.

1) Neem een ​​taxi naar Plaza del Faro in Maspolomas en loop dan langs het strand naar Hut 7.

2) Loop over de zandduinen vanaf Riu Palace Maspalomas in Playa del Ingles. Ga door de boog bij het Rui-paleis en vervolgens de duinen in. U vindt een pad dat naar het strand leidt.

De duinen, met name de bosrijke gebieden, zijn op zichzelf al een populair zeilgebied, vooral in de late namiddag. Zorg ervoor dat je een fles water bij je hebt, want sommige duinen, die in sommige gebieden wel 20 meter hoog kunnen zijn, kunnen een behoorlijke uitdaging zijn om over te steken. We hebben berichten gehoord over een beperking van cruisen in de zandduinen, dus cruise voorzichtig.

De wind en de zon kunnen erg sterk zijn. Zorg voor voldoende bescherming voor je huid en voor alle games die je in de duinen hebt.

Voordelen:
Beach
Cafe

Laatst geupdate op: 4-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.