Golden Gate Bridge, San Francisco

Gay-kaart van San Francisco

Onze interactieve Gaykaart van San Francisco. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Bars lesbisch

Locatie Type Icoon
Tour

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Hotel Zephyr

Hotel Zephyr

Hotel Zephyr is een Gayvriendelijk hotel in het hart van de wijk Fisherman's Wharf in San Francisco. Het hotel is 'scheepswerf chic' qua ontwerp en maakt gebruik van gerecyclede vrachtcontainers en geüpcyclede nautische goederen om perfect in de omgeving te passen, met een adembenemend uitzicht op de baai, Pier 39 en de Golden Gate Bridge op de nabijgelegen locatie. Het hotel biedt ook gemakkelijke toegang tot vervoer naar andere wijken van de stad. De kamers geven allemaal het gevoel van een verblijf in de Captains Suite en zijn verkrijgbaar in luxe en premium opties met uitzicht op de baai, het water of de stad. Voorzieningen zijn onder andere een 50 inch HDTV, gratis wifi, opladers, kluis, koffie- en theefaciliteiten, minikoelkast, strijkijzer en zijn huisdiervriendelijk. Alle gasten hebben ook gratis toegang tot het eigen fitnesscentrum. Hotel Zephyr heeft ook een vergaderruimte / evenementengalerij. Zephyr Walk in de buurt van het hotel heeft een verscheidenheid aan eetgelegenheden voor maaltijden tijdens uw verblijf, zoals Starbucks, I-Hop en een verscheidenheid aan snelle restaurants of restaurants, evenals een verscheidenheid aan winkels. Hotel Zephyr heeft ook unieke buiten- en binnenspeelfaciliteiten om van te genieten, waaronder gigantische connect 4, shuffleboard, tafeltennis, vuurkorven, pooltafels en de grootste periscoop van San Francisco om de baai van dichterbij te bekijken!Bekijk de officiële website van het hotel voor meer informatie en boekingen informatie.

Wat is er vandaag

Gayseksueel San Francisco Evenementen