Gay Massage op Tenerife

Gay Massage op Tenerife

Gay Massage op Tenerife

Masaje Tántrico Gay en Tenerife
Locatie Icoon

Tenerife Zuid, Tenerife, Spanje

4.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 4 stemmen

Beschrijving eigenaren: Mijn naam is Alfredo en ik ben een professionele tantrische masseur gevestigd in Tenerife Zuid, gespecialiseerd in het fysieke en emotionele welzijn van Gaymannen. Ik begrijp dat elk lichaam zijn eigen ritme en unieke behoeften heeft. Ik bied een verscheidenheid aan massages op maat aan, afgestemd op jouw tijd en voorkeuren, inclusief uitgebreide sessies indien nodig.

Tijdens elke sessie moedig ik je aan om je te concentreren op jezelf, op je lichaam, op de sensaties en het plezier dat de massage je geeft, en niet op mij als masseur. Dit is jouw tijd om de verbinding te verbreken, te ontspannen en op te laden, waarbij je het gewone en alledaagse achter je laat, waar het mijn doel is om “de tijd te laten stoppen”; vol plezier en totale ontspanning.

Ik nodig je uit om te genieten van authentieke therapie met gegarandeerde VIP-behandeling waarmee je je lichaam en geest kunt verbinden; Een body-to-body massage, naakt, waarbij het uw enige plicht is om uw fantasie de vrije loop te laten. 

Er is een verscheidenheid aan tantrische massages beschikbaar, maar ook koppelsmassage en Nuru-massage staan ​​op het menu, beschikbaar voor alle doelgroepen. Ik garandeer optimaal en discreet werken. Afspraken kunnen minimaal een uur van tevoren gemaakt worden en altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid in mijn agenda.
 
Vooral escortmassage, indien lokaal mogelijk in een thuisstudio, te bespreken bij het maken van een afspraak. Massages kunnen tegen een toeslag ook buiten de normale werkuren worden aangevraagd. Enkel contante betaling.
 
Als de klant kamerhuur nodig heeft, kan er tegen een toeslag ook een massage worden geregeld in een andere studio op het eiland. Reizen naar het hele eiland is op aanvraag mogelijk.
 
U kunt het beste contact opnemen via telefoon of Whatsapp, zie het gedeelte 'Contact met ons opnemen' hieronder voor meer informatie.
 
 
Voordelen:
Massage
erotische massage
Massage - uit oproep

ma:10:00 - 20:00 uur

di:10:00 - 22:00 uur

wo:10:00 - 22:00 uur

do:10:00 - 22:00 uur

vr:10:00 - 22:00 uur

Za:10:00 - 22:00 uur

Zon:10:00 - 22:00 uur

Laatst geupdate op: 16-mei-2024

Puerto de la Cruz Male Massage
Locatie Icoon

El Burgado 1, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanje

Toon op kaart
3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 35 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

4 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

4 Ster Winnaar

Gekwalificeerde, volledig verzekerde mannelijke masseur op Tenerife.

Puerto de la Cruz Male Massage biedt diepe weefselmassages, met gebruik van de beste niet-geurende biologische oliën, elektrisch verwarmde vibrerende massagetafel en de nieuwste massageapparatuur. Douche en gratis parkeergelegenheid.

Dichtstbijzijnde station: bus 103: Punta Brava

Voordelen:
Gratis Wi-Fi
Massage
Zwembad

Laatst geupdate op: 20-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.