BOiBOX – En wat? (GEANNULEERD)

BOiBOX – And What? (CANCELLED)

Locatie

Plezier Theater Timmerlieden Mews, North Rd, London, United Kingdom

Dit evenement is afgelast vanwege het coronavirus.

Drag King-showcase in Londen.

BOiBOX Drag King Cabaret brengt de brutaalste en beste Drag Kings in de schijnwerpers. Georganiseerd door Drag-stel en dynamisch duo Adam All en Apple Derrieres, is dit een gevarieerde cabaretshow die tot het uiterste wordt versterkt met een heerlijke selectie van de beste Drag Kings.

Met meer dan 100 shows sinds 2013 wordt het wereldwijd erkend als de hoeksteen van de Britse Drag King-scene en is het elke maand uitverkocht bij Queer Powerhouse, The Glory. Dit is een traktatie van een show, die Drag absoluut opnieuw definieert voor een revolutionaire generatie.

Deze voorstelling wordt gepresenteerd als onderdeel van And What? Vreemd. Kunsten. Festival. 2021

Georganiseerd door Adam All & Apple Derrières
Met in de hoofdrol -
JeROAM!
LEN BLANCO!
SIGI MAANLICHT!
TITO BEEN!

SPECIALE 'COCO'-AANBIEDING: bij elke aankoop van een ticket voor Miss Coco Peru: HEB JE GEHOORD, ontvang £ 2 korting op een van de volgende shows - korting wordt toegepast bij het afrekenen wanneer je beide shows samen koopt.

____________De informatie over de locatie van Pleasance____________
Voorzieningen
- Box Office - u kunt op de volgende manieren tickets voor alle shows in Pleasance reserveren: telefonisch op 020 7609 1800, online op www.pleasance.co.uk/Islington, of persoonlijk bij de theaterkassa (opening Box Office uur 12-6 uur ma-zo).

- Optredens met audiobeschrijving, gebarentolk en ondertiteling worden show per show georganiseerd in samenwerking met het optredende gezelschap waar mogelijk - neem contact op met de kassa voor meer informatie.

- Een infrarood hoorlus is beschikbaar in een van onze twee locaties met voorafgaande kennisgeving - neem contact op met de Box Office voor meer informatie.

- Als u vergezeld moet worden door een verzorger of assistent, zullen we hen graag een gratis kaartje geven - neem contact op met het personeel van de kassa voorafgaand aan de show.

- Blindengeleide- of hulphonden zijn meer dan welkom in al onze vestigingen. Tijdens optredens passen onze medewerkers uw hond aan in de foyer.

Aankomende toegankelijke optredens in Pleasance London
Als je onze aankomende shows wilt ontdekken die ondertiteling, ontspannen optredens, gebaren of audiodescriptie bieden, bekijk dan hier onze toegankelijke uitvoeringsgids.

Rolstoelgebruikers en mensen met beperkte mobiliteit
- Toegang tot het hoofdgebouw: het hoofdgebouw is volledig toegankelijk - er is een lift vanaf straatniveau rechtstreeks naar het auditorium en de foyer. We hebben beperkte rolstoelplaatsen beschikbaar, dus informeer de kassa als u een rolstoelgebruiker bent bij het boeken van uw tickets.

- Toegang tot de StageSpace - helaas is deze ruimte niet rolstoeltoegankelijk vanwege de ligging op de tweede verdieping van het gebouw.

- Toegang tot de Benedenruimte: Beneden is volledig toegankelijk via een hellingbaan vanaf straatniveau rechtstreeks naar het auditorium. Houd er rekening mee dat dit een externe locatie is, dus we raden u aan contact op te nemen met de kassa als u een rolstoelgebruiker bent bij het boeken van uw tickets, die u verder kunnen adviseren.

- Sanitair - er is een invalidentoilet links van de bar, volg de borden of vraag indien nodig om assistentie.

Bar en voorkant van het huis
- Als u hulp nodig heeft bij aankomst in het theater, kunt u aanbellen bij de ingang aan de voet van de trap en een medewerker zal worden gewaarschuwd.

- Tafelservice is op verzoek beschikbaar - geef het personeel van de kassa of de bar op de hoogte als u bediening aan tafel nodig heeft.

Artiesten met een handicap
- Er is een kleedkamer voor mindervaliden voor het hoofdgebouw op podiumniveau.
tarief BOiBOX – En wat? (GEANNULEERD)

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.