Gay Londen Sportscholen

Gay Londen Sportscholen

Tal van sportscholen in Centraal Londen trekken een Gayseksueel publiek en bieden toeristenvriendelijke dagtarieven

Gay Londen Sportscholen

  Gymbox
  Locatie Icoon

  Londen, Groot-Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

  Toon op kaart

  Gymbox begon op een parkeerplaats in het hart van West End en is nu een fitnesscentrum met verschillende locaties in Londen.

  Ze bieden unieke en diverse fitnesslessen, boksringen van olympisch formaat, gevechtskooien en losse gewichtensecties van wereldklasse. Maar wat hen uniek maakt, zijn de live-dj's en levensgrote personal trainers die klaar staan ​​om iedereen te helpen in vorm te komen.

  Geïnteresseerden kunnen lid worden of kiezen voor een eenmalige toegang tot de sportschool, afhankelijk van naar welke Gymbox locatie je gaat.

  Laatst geupdate op: 9-jul-2024

   Hybrid Fitness
   Locatie Icoon

   19 Harbor Way, Tower Hamlets, Londen, E14 9YN, Verenigd Koninkrijk, London, United Kingdom

   Toon op kaart

   Hybrid Fitness in Canary Wharf biedt onbeperkte toegang tot kracht- en conditielessen, gevechtslessen en de hele sportschool als u zich aanmeldt als lid.

   Het is een inclusieve ruimte waar Gayseksuele fitnessfanaten samen kunnen trainen in een veilige, ondersteunende omgeving.

   Weekdag: ma-vr: 6 uur tot 30 uur

   Weekend: zaterdag-zondag: 8 uur tot 6 uur

   Laatst geupdate op: 25-Aug-2023

   Londen Personal Trainers

   Kris Ruksaphol
   Locatie Icoon

   Clapham High Street 95-97, London, United Kingdom

   Toon op kaart
   4
   Publieksbeoordeling

   Gebaseerd op 10 stemmen

   Bent u op zoek naar een personal trainer om u te helpen uw doelstellingen voor vetverlies te bereiken, definitie te geven en spiermassa te vergroten? Dan is Kris Ruksaphol de man die je moet bellen.

   Kris is een gekwalificeerde REP Level 3 PT-instructeur in de uitstekend uitgeruste Clapham-vestiging van de Soho-gymgroep. Kris biedt een gratis proefsessie aan. Klanten zijn onder meer "first-timers" in de sportschool, tot meer ervaren jongens die harder willen worden gepusht.

   Je hoeft geen lid te zijn van Soho gyms om met Kris te trainen, maar er geldt wel een toegangsprijs voor de sportschool. Neem contact op met Kris via telefoon of e-mail - krdreams@yahoo.com

   Weekdag: 06:00 - 10:00

   Weekend: 08:00 - 08:00

   Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

   David Suberu
   Locatie Icoon

   Islington, London, United Kingdom

   Toon op kaart
   3.7
   Publieksbeoordeling

   Gebaseerd op 9 stemmen

   David is een vriendelijke, zeer motiverende personal trainer met een volledig uitgeruste studio in Islington. Als David je niet uit de bank kan krijgen, kan niemand dat.

   David heeft een NVQ niveau 3 diploma in fitnessinstructie en persoonlijke training (Reps Certified) en heeft 5 jaar ervaring in het werken met Virgin Active, Fitness First en LA Fitness.

   David is gespecialiseerd in gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, body toning, corrigerende oefeningen, posturale herschikking, voedingsanalyse en advies, spierdefinitie en krachttraining, sportspecifieke en circuittraining en kernversterking en -stabilisatie.

   Geef David een telefoontje of stuur hem een ​​bericht via Facebook voor meer informatie.

   Weekdag: 08:00 - 21:00

   Weekend: 08:00 - 21:00

   Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

   Sergio Sardo
   Locatie Icoon

   Muscle Bull Gym, Arches 64-66 Gedlingplaats, London, United Kingdom

   Toon op kaart
   3.2
   Publieksbeoordeling

   Gebaseerd op 29 stemmen

   Persoonlijke training door Sergio, een gekwalificeerde CYQ Level 2 Gym Trainer, die al meer dan 15 jaar actief is in de fitnessbranche en opgeleid is als voedingsadviseur.

   Sergio's passie voor bodybuilding en gezond leven betekent dat hij er echt van geniet om andere mensen te helpen slagen en hun doelen te realiseren door hard te werken en vastberaden te zijn.

   Of u nu streeft naar gewichtsverlies, spiergroei, verbetering van uw gezondheid, kracht en / of conditie, Sergio kan u daarbij helpen. De training vindt plaats op het Gym van Muscle Bull.

   Neem contact op met Sergio per telefoon of e-mail - sergiosardopt@gmail.com
   Voordelen:
   Personal Training

   Laatst geupdate op: 8-Jan-2024

   Is er iets mis?

   Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.