Gay Londen

Gay Londen Attracties

Paleizen, kunstgalerijen, musea, straatmarkten, parken, nationale monumenten... Londen heeft het allemaal!

Londen is een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld, en niet voor niets. Er is enorm veel te zien en te beleven. Hier zijn slechts enkele van de hoogtepunten waarvan we denken dat je ze moet proberen te gebruiken in een reis naar Londen:

Buckingham Palace


Een werkpaleis dat de thuisbasis is van de Britse koninklijke familie. De familie verhuist in de zomer naar Schotland en het grootste deel van het paleis is open voor het publiek, inclusief de indrukwekkende State Rooms. Koop kaartjes in vooraf online. Bekijk elke dag om 11 uur de wisseling van de wacht buiten het paleis.

Buckinghampaleis | Geschiedenis, beschrijving, wisseling van de wacht en feiten | Brittannica

 

Parlementsgebouwen (Big Ben), Downing Street, Westminster Abbey


Iconische gebouwen in Whitehall zijn onder meer het Palace of Westminster / Big Ben (Houses of Parliament), Westminster Abbey, HM Treasury, The Prime Minister Office op 10 Dowing Street, Horse Guards en vele andere staatsgebouwen. Allemaal op slechts een korte loopafstand van Trafalgar Square. De beste foto's zijn gemaakt vanaf Westminster Bridge.

 

Londen Oog

 

Dit 135 meter hoge reuzenrad biedt een adembenemend 'birds eye' uitzicht over Londen. Een fantastische ervaring van 40 minuten.

 

De Shard


Wil je nog hoger gaan? Het hoogste gebouw van Europa, The Shard, heeft twee uitkijkplatforms op verdieping 69 en 69 met een spectaculair uitzicht van 360 graden over de stad. Vooraf kopen van tickets essentieel tijdens het hoogseizoen.

 

Sky Garden

 

De Sky Garden ligt aan de overkant van de rivier de Theems vanaf The Shard, op de top van een wolkenkrabber die plaatselijk bekend staat als de "Walkie Talkie" (vanwege zijn opvallende vorm). Gratis toegang, maar reserveer online voordat u langskomt.


Uw bezoek boeken - Sky Garden - Londen

 

British Museum

 

Gratis toegang om een ​​reeks exposities van wereldklasse van over de hele wereld te zien.

 

Brits museum | Musea in Bloomsbury, Londen

 

Het Tate Modern

 

Buitengewone verzameling moderne kunst in wat ooit een enorme krachtcentrale was. Gratis toegang.

 

Nationale galerij

 

Een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld. De National Portrait Gallary (naast de deur) is ook uitstekend. Gratis toegang tot beide.

 

Zaal 32 gaat na een renovatie van 21 maanden weer open voor het publiek | Persberichten | Nationale Galerie, Londen

 

Tower of London

 

Een paar honderd jaar geleden was dit de plek waar ontrouwe koninginnen hun hoofden lieten afhakken! Dit UNESCO-werelderfgoedkasteel is nu het oudste complete gebouw van Londen (daterend uit 1101). Bekijk de prachtige collectie kroonjuwelen, de Verraderspoort en de tentoonstelling met martelwerktuigen. Loop vervolgens over de iconische Tower Bridge - een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen.

 

Hyde Park en Kensington Gardens

 

Loop door deze enorme parken en tuinen midden in het centrum van de stad. Bezoek de Diana Memorial Playground.

 

Hydepark | De koninklijke parken

 

Theaters van West End

 

Londen heeft enkele van de allerbeste theaters ter wereld die grote sterren aantrekken. Ontdek wat er te doen is bij Ticketmaster en boek uw plaatsen om uw favoriete show ruim van tevoren te zien. De populairste shows kunnen maanden van tevoren uitverkocht zijn.

 

Het West End - Becky Dell Muziekacademie

 

Trafalgar Square, Nelsons Column, Whitehall en Parliament Square

 

Trafalgar Square is een van de populairste toeristische attracties in de stad. Loop vanaf het plein door Whitehall naar Downing Street en verder naar Parliament Square en de Big Ben. Bezoek de enorme Westminster Abbey waar William en Kate in 2011 trouwden.

 

Straatmarkten in Londen

 

Bezoek enkele van de beroemde straatmarkten van Londen, waaronder Portobello Road Market, Camden Market, Brick Lane Market en Old Spitalfields Market. Onze favoriet is Borough Market, gelegen naast Londen Bridge Station - uitstekend geschikt voor de lunch (maandag tot en met zaterdag).

 

5 beste vlooien- en straatmarkten in Londen | Casita.com

 

De South Bank

 

Loop langs de zuidelijke oever van de rivier de Theems van de Londen Eye naar Londen Bridge. Geweldig uitzicht over de stad en een grote keuze aan restaurants. Veel straatartiesten in het weekend en de hele week tijdens hoogseizoen.

 

Gay Londen · Attracties

Above The Stag Theatre
Locatie Icoon

Boog 17, Miles Street, London, United Kingdom

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Het enige fulltime professionele LGBT-theatergezelschap in het VK. Dit bekroonde theater richt zich op shows met een LGBT-thema, waaronder enkele originele producties.

De locatie is relatief klein, dus shows zijn vaak weken van tevoren uitverkocht - schema's voor optredens en kaartverkoop zijn beschikbaar op hun website.

Het theater heeft een goed gevulde bar die een uur voor / na de shows en tijdens pauzes geopend is. U kunt drankjes meenemen naar het theater.

We zijn grote fans van Above The Stag en bevelen het ten zeerste aan als een geweldig alternatief gay-avondje uit.

Voordelen:
Bar
Theater

Laatst geupdate op: 25-Aug-2023

The Dreamboys
Locatie Icoon

(landelijk), London, United Kingdom

3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 30 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

3 Ster Winnaar

The Dreamboys beweert de grootste en beroemdste mannelijke stripgroep ter wereld te zijn. De show staat bekend om verbluffende uitvoeringen en energieke dansen door prachtige mannen met ongelooflijke lichamen.

De show vindt elke zaterdagavond plaats in 12 grote Britse steden: London, Brighton, Bournemouth, LondenBristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, Manchester en Newcastle.

Kijk op de website voor aanvangstijden en tickets.
Voordelen:
Alleen volwassenen
Dansen
GoGo-show
Muziek

Weekend: zaterdag

Laatst geupdate op: 14-april-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.