GPN: sociaal en zakelijk netwerken

GPN: social and business networking

Locatie

Ambtenarenclub Grote Scotland Yard, London, United Kingdom

Hier is een evenement voor opwaarts mobiele mensen om bij te wonen. Krijg je executive realness swag.

Doe met ons mee voor een sociaal en zakelijk netwerkborrel in de Civil Service Club, op een steenworp afstand van Trafalgar Square op dinsdag 22 september 2021.

Daar zijn we heel blij mee Dr. Ian Dodds, PhD, FRSA, Lotus Award-winnaar 2017 Lifetime Achievement for Pioneering Inclusive Cultures, een Master Coach met wereldwijde connectie en ook een van onze fervente supporters sinds 2010 zal een paar woorden zeggen over biseksualiteit en zijn ervaring, deze toespraak werd in 2018 gehouden voor een publiek op NatWest Bank over zijn verhaal als biseksueel. Het was toen de eerste keer dat hij over dit onderwerp sprak en ik was verrukt over de respons toen zoveel mensen hem vertelden dat mijn toespraak inspirerend was.

Misschien ben je geïnteresseerd om naar dit artikel van LewisSilkin te kijken, "vergeet de B in LGBT niet" https://www.lewissilkin.com/Insights/Bisexuality-and-the-workplace-dont-forget-the-B-in-LGBT

Alle leden hebben de mogelijkheid, helemaal niet verplicht, om een ​​paar woorden te zeggen, als ze daarvoor kiezen, elk maximaal 2 minuten, maar de meeste passen binnen 30 seconden, zoals "Hallo, ik ben JF en organiseer evenementen en breng mensen bij elkaar, chat daarna met me om meer te weten te komen of als je hebt overal hulp bij nodig".

Het geprivatiseerde gebied dat voor ons is gereserveerd, bevindt zich dus aan het einde van de hoofdbar bestel je drankje (s) kom langs en sluit je bij ons aan, pak je badge en begin gelijkgestemden te ontmoeten. 

Uw naam (bij inschrijving) staat op de lijst bij de receptie, u hoeft geen bevestiging af te drukken, wij verwachten u.

Het is een gratis evenement voor onze bijdragende en ereleden en zij krijgen voorrang bij de boekingen: badges worden voorbereid. Niet-leden worden gevraagd om bij aankomst £ 10 te betalen voor de organisatie van de avond, hetzij contant of met een creditcard.

Deel dit evenement met en nodig je vrienden en collega's uit, vraag hen om mee te doen www.gpn.one (Lidmaatschap is slechts £ 20 per jaar...)

Deel dit evenement op Facebook samen met Twitter met je vrienden.

Ik kijk er erg naar uit je dan te zien.

Met alle beste wensen,

Jean-François

Oprichter

The Gay Professional Network, sinds 2010.

jf@gpn.one
www.gpn.one

Ticketlink
tarief GPN: sociaal en zakelijk netwerken

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.