R And She: The Queens Of Hip-Hop And R&B

R And She: The Queens Of Hip-Hop And R&B

Locatie

Kleuren Hoxton Hoxton-plein 2-4, London, United Kingdom

Haast je en vier de kweens van R&B.

R & Zij is terug en klaar om zijn waanzinnig leuke mix van de beste vrouwelijke r & b- en hiphopklassiekers te serveren, van de jaren 90 tot nu!

Je bestemming is een van de meest gevraagde locaties voor nieuwe muziek in Oost-Londen, het fantastische Kleuren Hoxton - een inclusieve ruimte, waarvan we een grote fan zijn van de gevarieerde agenda van vooruitstrevende evenementen.

https://www.colourshoxton.com/venue/

Er zullen vuuroptredens zijn van dragqueens Vanity Milan officieel en #Baby, terwijl resident dj's Neil prins en QJongen zal de muzikale lat hoog leggen voor een non-stop meezing-affaire voor al je favoriete diva's!

Het is tijd om Ur Freak On en Boogie 2Nite te krijgen - Geen scrubs, alleen Hot Boyz en Hollaback Girls die het laag houden, de hele nacht lang!

Houd er rekening mee dat, Kleuren Hoxton heeft een vergunning om 2 uur, dus ga vroeg naar beneden mensen - de bar is de hele dag tot in de avond open en het feest begint stipt om 9 uur in de liveruimte!

R & Zij is een queer feest. Iedereen is welkom!

DJs:
Neil prins
QJongen

UITVOERDERS:
Vanity Milan officieel
#Baby (Romone Clarke)

SOUNDTRACK:
Beyonce, Rihanna, TLC, Cardi B, Nicki Minaj, Mariah Carey, Missy Elliott, Lizzo, JLo, Janet Jackson, Eve, Ciara, Kelis, Stefflon Don, Aaliyah, En Vogue, Salt 'N' Pepa, Destiny's Child, Whitney Houston , Brandy, City Girls, Doja Cat, Megan Thee Stallion, Ms Banks, Lil Kim, Toni Braxton, Tinashe, Misteeq, Kelly Rowland, Amerie...

KAARTJES:
£ 6 vroeg / £ 8 adv. / £ 10 deur

TIJD VOOR EEN FEESTJE:
Zaterdag 28 maart 2021
9pm-2am

SHOW TIME:
11uur
Stap vroege mensen neer!

Ticketlink
tarief R And She: The Queens Of Hip-Hop And R&B

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.