Virtual Gay Speed ​​Dating (25-45 jaar)

Virtual Gay Speed Dating (Ages 25-45)

Locatie

London, United Kingdom

Probeer digitale speeddaten uit.

Tijdens deze moeilijke periode van sociale afstandelijkheid en zelfisolatie denkt het genie aan DateinaDash hebben weer een ander uniek concept bedacht voor singles in Londen. We zijn zo verheugd om het eerste Gay Virtual Speed ​​Dating-evenement in Londen te lanceren.

Alles wat je nodig hebt om mee te kunnen doen, is een computer met een webcam of camera-smartphone (met een goede internetverbinding) en je bent klaar om te gaan! Leun achterover, schenk jezelf een drankje in en ontspan terwijl je met tientallen in aanmerking komende vrijgezellen praat vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen huis.

Als je deelneemt aan de sessie, legt onze vriendelijke gastheer uit hoe het allemaal werkt. Wanneer iedereen zich heeft aangemeld, wordt u verbonden met uw eerste date en kunt u genieten van een leuke en flirterige een-op-een videochat. Elke 3 minuten verschijnt er een nieuwe persoon op je scherm. U kunt tijdens elk evenement ongeveer 15-20 mensen verwachten.

Zodra de sessie is afgelopen, kunt u inloggen op onze website om een ​​gesprek te voeren met iedereen waarmee u contact hebt gehad.

Ticketlink
tarief Virtual Gay Speed ​​Dating (25-45 jaar)

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.