Brighton · Gay-pensions en B & B's

Brighton · Gay-pensions en B & B's

Hier is onze selectie van de beste bed & breakfasts, pensions en boetiekherbergen die Brighton te bieden heeft.

Brighton · Gay-pensions en B & B's

Westbeach Properties
Locatie Icoon

1 Victoria Terras, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
Westbeach eigendommen, gelegen in Brighton and Hove, het Gaycentrum van het Verenigd Koninkrijk, bieden Gayvriendelijke vakantieverblijven voor korte en lange termijn. Van boetiek herenhuizen in het bruisende stadscentrum tot rustige huisjes op het strand, Kim White en haar team zorgen ervoor dat u de perfecte woning heeft.

Neem dan contact op via email of bel voor vragen, of kom langs op kantoor in Hove.

 
Voordelen:
centraal
Vakantie verkoop en verhuur
ontspannen
Uitzicht op zee

Weekdag: 09:00-17:30

Weekend: 09:00-16:00 uur

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Hotel Pelirocco
Locatie Icoon

Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
Het originele rock-'n-roll-boetiekhotel met 19 individueel ingerichte themakamers. Alles, van spiegelplafonds, luxueuze interieurs, spabaden en zelfs een jukebox, bij Hotel Pelirocco vindt u zeker de kamer voor u.

Dit vriendelijke en ontspannen hotel is perfect gelegen op korte loopafstand van de beroemde Brighton Pier en de populaire Gaybars en clubs van Kemp Town. Het zal ervoor zorgen dat uw bezoek aan Brighton onvergetelijk wordt.

Neem contact op met het hotel als u een massage op uw kamer of zelfs een Koibito-liefdesmand wilt regelen, zodat u de perfecte wilde nacht kunt creëren in de privacy van uw hotelkamer. U kunt ook een Boudoir-fotoshoot op uw kamer regelen. Wat is een betere manier om uw bezoek te herinneren!
Voordelen:
Bar
boudoir fotoshoot
massage aan huis
laat uitchecken
Live muziek
Muziek
Restaurant

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.