Gay Brighton · Diensten

Gay Brighton · Diensten

Onze verzameling Gayseksuele bedrijven en LGBT-vriendelijke dienstverleners in Brighton.

Gay Brighton · Diensten

Airhost For You
Locatie Icoon

28 Gloucester Road, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
Airhost For You zijn de luxe experts voor kort verblijf in Brighton en daarbuiten.

Sinds 2015 zorgt Airhost For You voor een groot aantal prachtige, volledig gemeubileerde, volledig uitgeruste woningen verspreid over de stad. Verwacht uitzonderlijke korte verblijven in prachtig ontworpen luxe eigendommen in Brighton & Hove.

Het team is inclusief en vriendelijk, met sterke banden met de lokale gemeenschap. Ze wonen, werken en spelen in Brighton, dus ze zijn perfect geplaatst om al uw vragen over uw verblijf te beantwoorden. Kom langs in hun centrale winkel in Brighton, die 7 dagen per week klaar staat om je te ondersteunen.

Boek je Airbnb-verblijf direct bij Airhost, voor de beste tarieven en persoonlijke service. Biedt u alles, van studio-appartementen tot huizen aan zee, voor meer dan 20 gasten. Als u specifieke vereisten heeft voor een huisdiervriendelijke of gezinsvriendelijke plek, een parkeerplaats, uitzicht op zee of bijvoorbeeld een locatie in het stadscentrum, laat het hen dan weten en zij zullen in staat zijn om u te huisvesten.

Direct boeken bespaart u geld! 10% KORTING op alle accommodaties wanneer geboekt via Airhost - en je ontvangt een volledig gepersonaliseerde Airbnb-ervaring van hun lokale team.
Voordelen:
accommodatie
B & B's
guesthouses
lokaal

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Ash & Plumb
Locatie Icoon

Brighton, United Kingdom

5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Ash & Plumb is gemaakt door ontwerpduo Barnaby Ash & Dru Plumb, geboren uit de wens om van nature duurzame materialen te eren door unieke en functionele werken te maken die leven blazen in de leefruimtes die ze bewonen.

In een cultuur die steeds meer in massa wordt geproduceerd, heeft het duo uit Brighton besloten een andere weg in te slaan; Als eerbetoon aan traditioneel handwerk in een moderne context realiseren ze klassiek gevormde stukken die de natuurlijke schoonheid van het materiaal laten schitteren.

Met zowel aangepaste als decorstukken die online kunnen worden gekocht, zet het duo zich in voor duurzaamheid in hun collectie houten huishoudelijke artikelen, duurzame huishoudelijke producten en geschenken, handgemaakte huishoudelijke artikelen, ethische interieurs, houten accessoires en houten ornamenten.

Laatst geupdate op: 4-Aug-2023

Supreme Ironing
Locatie Icoon

Brighton, United Kingdom

3.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Als u in Brighton & Hove bent en uw kleding er onberispelijk uit wilt zien, neem dan contact op met Supreme Ironing.

Ze bieden gratis ophalen en bezorgen. Als je ze een zak met gekreukelde kleding stuurt, sturen ze deze geperst, op hangers en in tip top staat naar je terug.

Bekijk hun website, stuur een e-mail of bel ze.
Voordelen:
stomerij
Gratis ophalen/bezorgen
Strijkservice

Laatst geupdate op: 7-Aug-2023

Prowler Brighton
Locatie Icoon

St Jamesstraat 112-113, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
2.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 49 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

3 Ster Winnaar

Het filiaal in Brighton van een van de grootste Gayspeciaalzaken in het Verenigd Koninkrijk. Prowler verkoopt tijdschriften, speelgoed voor volwassenen, veiligheidsbenodigdheden en meer.

Online kopen is ook mogelijk - kijk op hun website om direct te kopen!
Voordelen:
Shop

Laatst geupdate op: 21-november-2023

The Rainbow Hub
Locatie Icoon

Jacobusstraat 93, Brighton, United Kingdom

Toon op kaart
4.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

De Rainbow Hub is een aanspreekpunt voor LHBT+'ers in Brighton. Het is gelegen aan Saint James Street in het hart van de Gaybuurt van Brighton.

Het wordt gerund op vrijwillige basis. U kunt langskomen voor niet-oordelende informatie of begeleiding. Zij kunnen u voor verdere ondersteuning doorverwijzen naar veel van hun partnerorganisaties.
Voordelen:
lgbt + ondersteuningscentrum

Weekdag: ma: 12 – 00 uur di: 6 – 3 uur wo: 00 – 8 uur do: 12 – 00 uur

Weekend: Vr: 12:00 – 8:12 Za: 00:6 – XNUMX:XNUMX Zo: Gesloten

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.