Gay-kaart van Marbella

Gay-kaart van Marbella

Onze interactieve Gaykaart van Marbella. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Bar

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Hotel ClaudeMarbella

Hotel Claude Marbella

Hotel Claude is het Gayvriendelijke luxe boetiekhotel in Marbella, Spanje. Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is een voormalig landhuis van Eugenia de Montijo, keizerin van Frankrijk en vrouw van Napoleon III. Dit 17e-eeuwse landhuis is doordrenkt van geschiedenis en grandeur en beschikt tegelijkertijd over alle moderne faciliteiten voor een moderne hotelgast. Hotel Claude is in 2020 gerenoveerd en heeft slechts 7 kamers, 3 superior, 3 luxe en 1 suite, die de 7 Andalusische provincies veroveren. In het hart van het hotel bevindt zich een marmeren binnenplaats en een romantisch dakterras met uitzicht op de bezienswaardigheden en geluiden van Marbella eromheen. De kamers van Hotel Claude zijn voorzien van luxe beddengoed, banken, een eigen badkamer met luxe toiletartikelen, badjassen, USB, gratis wifi, kluis, haardroger, gratis minibar, 43 inch smart-tv met kabel, tablets, Bluetooth- en MP3-geluidssystemen en mobiel draadloos opladen. Het hotel heeft ook een 24-uursconciërge, gratis thee/koffie, gratis mineraalwater en kan vervoer naar de luchthaven en roomservice regelen, evenals gratis kranten en adapters. Het hotel beschikt ook over het Claude Cafe, een art-decoruimte waar drankjes en koffie worden geserveerd, evenals The Claude Library met een honesty bar, zodat u in een ontspannen omgeving een glas wijn kunt drinken met een boek. Het hotel beschikt ook over eigen zakelijke faciliteiten. Kijk op de officiële website van het hotel voor meer informatie, vragen en boekingen.